Jossakin kohtaa tämä kondensoidusta maidosta keitellystä kinuskista tehty piirakka oli suurta huutoa blogissa kuin blogissa.

Jossakin kohtaa tämä kondensoidusta maidosta keitellystä kinuskista tehty piirakka oli suurta huutoa blogissa kuin blogissa. Sitä tehtiin eri makuisina ja nimeä väänneltiin aina sen mukaan. Banoffee oli kait se alkuperäinen versio ja siis tietenkin banaanista tehty. Nimi muotoutui sitten mansiffeeksi, mustiffeeksi ja niin edelleen aina sen mukaan, mitä kukin halusi torttuunsa laittaa. Tämä minun versioini on nyt sitten Vadoffee. Monesti tehty ja aina niin syntisen hyvää!!

Vadoffee-torttu(24 cm irtopohjavuoka)

12 kpl Digestivekeksiä125 g sulatettua margariinia1 tlk kondensoidusta maidosta keiteltyä kinuskia4 dl vadelmiaripaus sokeria2,5 dl kermavaahtoakaakaojouhetta

Keitä sokeroitua kondensoitua maitoa (ainakin Prismoista näyttäisi löytyvän) tölkissään hiljalleen kiehuvassa vedessä nelisen tuntia. Tölkkejä kannattaa keittää kerralla useampi, koska tahna säilyy jääkaapissa purkissaan kaaaauan. Siihen saakka, kun taas tekee tätä torttua jo mieli. Anna jäähtyä hyvin.Jauha keksit hienoksi ja sekoita niihin sula margariini. Levitä muruseos irtopohjavuuan pohjalle.Levitä pohjan päälle varovasti kinuski ja vadelmat.Vatkaa kerma vaahdoksi ja levitä pinnalle. Tee lusikalla aaltoilevia kuvioita. Ripota pinnalle hiukan kaakaojauhetta.Anna tekeytyä jääkaapissa hetki ja nauti. Namm!!