Kauheasti teki mieli koittaa, miltä piparit näyttäisivät hyydykekakun reunalla.

Kauheasti teki mieli koittaa, miltä piparit näyttäisivät hyydykekakun reunalla....Kivalta! Nauha on vain koristeena, piparit on lisätty reunalle jo massan hyydyttämisvaiheessa, joten pysyvät kyllä paikoillaan ilman nauhaakin:)

Tarvitset:

400 g pussin pipareita

6 kpl Digestivekeksiä

75 g margariinia

2,5 dl Creme Vanillaa

2,5 dl Flora Vispiä

200 g maustamatonta tuorejuustoa

200 g vaniljanmakuista tuorejuustoa

1,5 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

1 rkl piparkakkumaustetta

5 liivatelehteä

0,5 dl omenatuoremehua

Murenna Digestivekeksit ja 12 pientä piparkakkua (tässä kohtaa lensi vaaka lattialle ja hajosi, joten pelaamme kappalemäärillä..) muovipussissa kaulimen avulla muruiksi. Sulata margariini. Sekoita kekskenään ja levitä muruseos irtopohjavuuan leivinpaperoidulle pohjalle kevyesti painellen. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Flora Vispi ja Creme Vanilla. Yhdistä vaahdot ja lisää molemmat tuorejuustot, sokerit ja piparkakkumauste. Sekoita hyvin, tarkista sokerin riittävyys. Kuumenna omenamehu ja liota siihen hyvin kuivaksi puristellut liivatelehdet. Kaada ohuena nauhana koko ajan hyvin vatkaten kermaseokseen. Murustele sekaan vielä kymmenkunta piparkakkua ja sekoita varovasti.

Asettele irtopohjavuuan reunoille piparkakut "kaunis puoli" ulospäin. Kaada keskelle hyydykeseos ja tasoita pinta varovasti vuokaa hytkyttämällä. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.