Perheessä kun yksi ei syö punaista lihaa, on meillä broileri varsin usein vaihtoehtona. Ihan yksinkertaisesti siksi, ettei äiti jaksa aina laittaa kahta eri ruokaa.

Perheessä kun yksi ei syö punaista lihaa, on meillä broileri varsin usein vaihtoehtona. Ihan yksinkertaisesti siksi, ettei äiti jaksa aina laittaa kahta eri ruokaa. Nämä kebakot maistuivat kaikille:)

Taikina:800 g broilerin paistijauhelihaa1 kananmuna50 g sinihomejuustoa muruina2,5 tl suolaa1 tl sitruunapippuria2 tl curryaTarvitset myös: 12 kpl grillitikkuja, joko puisia tai metallisia.

Laita puiset tikut ensimmäisenä veteen likoamaan.Sekoita taikinan ainekset sekaisin ja muotoile niistä 12 kpl pitkulaisia pötköjä. Pidä vieressä kylmää vettä, jonka avulla saat taikinan helpommin muotoiltua, eikä se tartu käsiin.Kuumenna grilli ja laita parilalle öljyä.Työnnä lionneet grillitikut kebakoiden läpi ja grillaa n. 15 minuuttia käännellen. Paistaminen onnistuu toki myös paistinpannulla ja uunissa.Tarjoa lisänä salaattia ja kermaviilikastiketta. Tässä sekoitettu kermaviiliä, sinappia, suolaa ja sitruunapippuria.