Hrr....nämä kammotukset eivät oikein ole mun juttu, mutta onhan se tehtävä, kun lapsi tahtoo, eikös niin :) Nuorimmainen järjestää kaverinsa kanssa tänään halloween-pippalot ja muonitus on jaettu.. Meidän tehtäväksi jäi aivohyytelön valmistaminen, pätkiä muutamia sormia ja tehdä verinen käsi boolin sekaan. Sekä tarjota juhlapaikka.

Hrr....nämä kammotukset eivät oikein ole mun juttu, mutta onhan se tehtävä, kun lapsi tahtoo, eikös niin :)

Nuorimmainen järjestää kaverinsa kanssa tänään halloween-pippalot ja muonitus on jaettu.. Meidän tehtäväksi jäi aivohyytelön valmistaminen, pätkiä muutamia sormia ja tehdä verinen käsi boolin sekaan. Sekä tarjota juhlapaikka.

Aivohyytelö on ihan perinteistä persikkarahkaa, joka on hyydytetty muovikulhoon. Epätasaisen pinnan aivoille saa laittamalla kulhon pohjalle ensin esim. keitettyä spagettia, sen jälkeen peittää se hyvin kelmulla ja kaataa massa päälle. Kumoamisen jälkeen pintaa voi vielä epatasoittaa lisää ja lisätä "verta".

Aivohyytelö2,5 dl kermaa vaahtona250 g rahkaa1 pikkupurkki persikkaa soseutettuna1-1,5 dl sokeria2 tl vaniljasokeria4 liivatelehteätilkka persikkalientä liivatteen sulattamiseen

Katkenneet sormetomar-karkkejaelintarvikeväriä

Laita muutama karkki kerrallaan lautaselle ja pehmennä hiukan mikrossa. Muotoile pötköjä ja piirrä pintaan vaikkapa veitsen tai marsipaanityökalun avulla kynsi ja nivelet. Lakkaa kynsi elintarvikevärillä. Koska kyseessä ovat noidan kynnet, saavat ne olla paksuja, pureskeltuja ja rumia :)

Hurjia juhlia kaikille niitä tänä viikonloppuna järjestäville!!!!