KATSOMASI RESEPTIT

On aika hiljaa kiittää....

...ja kättä puristaa...

Reilun vuoden sain olla mukavassa Maku-seurassa oppien uutta ja nauttien ajastani. Nyt olen kuitenkin päättänyt palata takaisin "kotiin", vanhaan blogiini. Kiitokset teille kaikille lukijoille ja kommentoijille, sekä loistavalle Maku-ryhmälle!! Tsemppaavat tervetulotoivotukset myös seuraajalleni, paljon keittiöpuuhia ja bloggausintoa!!!

 

Sydämellisesti, Kyökkis

Jouluherkkuni: suklainen karpalo-juustokakku

Mitenkäs sattuikaan, että Kyökkiksen suosikkijoululeivonnainenkin on Kakku!

Mitenkäs sattuikaan, että Kyökkiksen suosikkijoululeivonnainenkin on Kakku! Ihan totta, minun ja perheeni jouluun on aina kuulunut kakku. Joko täytekakku tai hyydykekakku.

Ja tämähän johtuu vain ja ainoastaan siitä, että omat synttärini ovat jouluna, samoin kuin esikoiseni. Tästä muistuukin mieleeni, kuinka nuorina vannoimme parhaan ystäväni, jolla myös oli jouluna syntymäpäivä, kanssa pyhästi, ettemme koskaan "tee" lapsia niin, että synttäri osuu loppuvuodelle. Vaan kuinkas kävikään...esikoiseni syntyi aivan joulun alla!! Enää sinnä vaiheessa se ei harmittanut :)

Synttärikakku äidille

Äitini antoi synttärikakkunsa suunnitteluun ja toteutukseen täysin vapaat kädet.

Äitini antoi synttärikakkunsa suunnitteluun ja toteutukseen täysin vapaat kädet. Toiveena olisi vain, että talon miespuolinen väki hoitaisi suunnittelun:) Kuva, joka kakkuun sitten lopulta valikoitui, on kyllä ihan loistava! Kuvaa juuri niin mainiosti äitiäni ja hänen hömpsötyksiään:)

Kakun sisällä mansikkaa, mustikkaa ja kermavaahtoa. Kuva maalattu marsipaanin ja sokerimassan sekoitukselle.

Hyvää synttäriä juhlakalu!!

Yoda-kakku

Kummitäti halusi kummilapselleen Star Wars- aiheisen kakun. Suunnitelmia oli monia, aluksen muotoisesta kakusta lähtien..

Kummitäti halusi kummilapselleen Star Wars- aiheisen kakun. Suunnitelmia oli monia, aluksen muotoisesta kakusta lähtien..lapsen makumieltymysten mukaan kuitenkin sitten lopulta mentiin, ja marsipaanin/sokerimassan osuus jäi vähemmälle. Yoda on kuulemma se Must juttu, samoin kuin miekat. Sellaisia sitten väsäämään:) Kakun sisällä mansikkaa ja suklaista kreemiä, samaa jota kakun pinnallakin on osittain. Reunat kermavaahtoa.

Onnentoivotukset synttärisankarille!!

Näytä lisää