Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä HK Viikarinnakki

Lastenkutsujen järjestäminen tuottaa aina jonkin verran päänvaivaa vanhemmille. Mikä maistuisi kaikille ja sopisi juhliin? Meillä lasten suurin suosikki kesällä on ollut hotdog. Ei tarvinnut siis kovinkaan pitkään pähkäillä minkä lastenkutsujen herkun taikoisin HK:n uusista lisäaineettomista viikarinnakeista. Viikarinnakit herkutellaan meidän lastenjuhlissa itse tehtyjen hotdog sämpylöiden välissä, lisukkeina mustapippuriketsuppi ja mummon hölskytyskurkut.

Viikarinnakki -reseptejä on laatinut myös kaksi muuta bloggaajaa. Käy äänestämässä suosikkiasi Lastenkutsujen lemppari kampanjan -facebook sivulla. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan HopLop-perhepaketteja. Äänestyksen voittanut bloggaaja saa arpoa lukijoidensa kesken 3 lelulahjakorttia eli äkkiä äänestämään!

hotdog juhlat.JPG

Lapset lähtivät innolla mukaan hotdog buffeen ideointiin ja toteutukseen. Jokaisiin juhliin heidän on aina saatava leipoa ihan itse jotain. Sämpylöiden leipominen on meillä tuttua puuhaa, mutta tällä kertaa oltiin riemuissaan, kun sämpylöistä ei tehty pyöreitä, vaan pötkylöitä. Hienosti onnistuivat hotdog sämpylät ja lapset olivat tohkeissaan onnistumisesta.

Mies on opettanut lapsille, että mustapippurirouhetta lisätään aina ketsupin joukkoon. Päätin kokeilla tehdä itse mustapippuriketsuppia ja lopputulos oli mahtava. Itse en välitä ketsupista ollenkaan, mutta tätä minä vaadin mausteeksi hodariini. Hölsky- tai hölskytyskurkut ovat meillä myös lasten suosiossa, joten päätin kokeilla myös niitä hodarien lisukkeena ja hyvin toimii.

Viikarinnakit osoittautuivat hyviksi, lisäaineettomuus on aina plussaa ja lapset todella tykkäsivät näistä nakeista. Minulta jopa kysyttiin mitä nakkeja on tarjolla kun maistuivat niin hyviltä. Tällä kertaa lapset vaativat saada kuvan leipomuksistaan äidin blogiin, toive siis toteutettu.

pienet leipojat.jpg

 

Viikareiden HotDog Buffee:

  • 2 kpl viikarinnakki pakettia
  • 12 kpl hotdog sämpylöitä (ohje lopussa)
  • mustapippuriketsuppia (ohje lopussa)
  • mummon hälskytyskurkkuja (ohje lopussa)

Laita viikarinnakit leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa viitisen minuuttia.

Halkaise sämpylät. Täytä mustapippuriketsupilla, mummon hölskytyskurkuilla ja viikarinnakeilla.