rieskakupit savuporotäytteellä.jpg

Itsenäisyyspäivän illallinen aloitettiin meidän perheessä savuporotäytteellä täytetyillä rieskakupeilla. Pitkään kestäneen sairastelun jälkeen oli ihanaa valmistaa oikein kunnon illallinen.

Idean rieskakuppeihin sain tietysti muffinipellillä valmistettavista tortillakupeista. Joulun lähestyessä olivat myös piparkakkumuotit esillä, joten kokeilin tulisiko niillä sopivan kokoisia kuppeja rieskasta. Yllättäen niistä tuli juuri täydellisen kokoisia. Kerrankin jonkin idean toteutus onnistui ihan nappiin. Paistoin rieskakuppeja uunissa 200 asteessa viiden minuutin ajan ja niistä tuli ihanan rapeita.

Tällä kertaa rieskakupit täytin yhdellä suosikkitäytteistäni eli savuporotäytteellä. Alkuruoka oli todella onnistunut ja rieskakuppeja teen taatusti jatkossakin. Rieskakupit on todella helppo valmistaa ja jokainen voi täyttää ne omalla suosikki täytteellään. Suosittelen kokeilemaan.

rieskakupit.jpg

rieskakupit rullarieskasta.jpg

rieskakupit savuporotäyte.jpg