kanatortilla.JPG

Possun lisäksi voi hyvin myös nyhtää tai repiä broileria. Luu tuo aina paljon makua pataan tai keittoon, mutta tällä kertaa laiskotti. Pataan päätyi siis luuttomia paistileikkeitä. Paistileikkeet sopivat mielestäni revittäväksi paremmin kuin rintafileet. Paistileikkeet ovat rasvaisempia, joten lopputulos ei ole liian kuiva, kuten rintafileiden kanssa saattaa käydä. Meillä tätä ruokaa söivät myös lapset, joten kovin tulista en uskaltanut ruoasta tehdä. Voit halutessasi lisätä chilien määrää mausteseoksessa.

Tällä kertaa revitty broileri päätyi lasten yhteen lempiruokaan eli täytettyihin tortilloihin. Mausteisen broilerin lisäksi tortilloihin laitettiin reilusti salaattia. Perheen aikuiset lisäsivät vielä chipotlekastiketta ja säilöttyjä jalapenoja. Itse olen hylännyt kokonaan valmiiksi viipaloidut säilötyt jalopenot. La costenan kokonaisena säilötyt jalopenot ovat vain niin paljon paremman makuisia, viipaloinnissa ei kuitenkaan kovin montaa hetkeä kulu. Ensi syksynä ajattelin kokeilla myös itse jalopenojen säilömistä, jos kasvihuoneesta tulee tarpeeksi satoa jalopenojen muodossa. Chipotlekastikeessa käytetyt säilötyt chipotle chilit ovat myös la costenan tuotteita.

Revitty broileri sopii tortillojen lisäksi hyvin myös salaatteihin, pizzoihin, hampurilaissämpylöiden väliin tai vaikka possun sijasta näihin enchiladoihin. Maukasta viikonloppua!

chipotle kastike.JPG