paahtopaisti salaatti.jpg

Salaattibuffet on kiva juhlatarjottava. Herkullinen salaattibuffet valmistuu jälkimarinoidusta paahtopaistista, balsamico-punajuurista, vuohenjuustosta ja erilaisista salaateista. Tarjolle voi laittaa myös punasipulia raakana tai marinoituna ja varrellisia kapriksia. Siemenseokset sopivat varmasti myös hyvin salaattibuffettiin.

Jälkimarinoidun paahtopaistin ja balsamico-punajuuret voi hyvin valmistaa etukäteen edellisenä päivänä niin itse h-hetkenä on vähemmän tekemistä. Paahtopaistin valmistan aina luotto-ohjeellani, jota noudattaen paahtopaistista tulee suussa sulavaa. Jos paahtopaistin haluaa mielummin nauttia lämpimänä löytyy linkistä luotto-ohje ja taivaallinen kaprismajoneesi.

Meillä ei tällä kertaa ollut juhlia vaan salaattibuffet laitettiin viikonloppuna tarjolle perheen kesken nautitulle illalliselle. Salaattibuffetin herkkuja riitti myös viikolla töihin evääksi.

paahtopaisti salaatti punajuuri.jpg

marinoitu paahtopaisti.jpg

balsamico punajuuret.jpg