kermassa haudutetut ruusukaalit.jpg

Ihanaa kun kotimaisia ruusukaaleja on taas saatavilla. Ruusukaalien(kin) sesongista kannattaa nauttia, kun niitä on vielä saatavilla.

Blogissa on jo monta kertaa tullut todettua, että yksinkertaisesti valmistettu ruoka saattaa olla todella herkullista. Mutta niin se vaan pääsi taas yllättämään tälläkin kertaa.

Olin ajatellut valmistaa (taas kerran) Hunajaisia Ruusukaaleja, mutta päätin kokeilla jotain uutta. Ravintola Väikessä karitsan niskan lisukkeena oli kermassa haudutettua savojinkaalia dijon sinapilla maustettuna, joten päätin kokeilla maistuisivatkot ruusukaalit myös taivaallisilta näin valmistettuna.

Kermassa haudutetut ruusukaalit olivat taivaallisia ja pannu oli tyhjä hetkessä. Taisimme miehen kanssa syödä enemmän ruusukaaleja kuin pääruokaa. Nyt on kyllä vaikea sanoa kumpi resepti vie voiton hunajaiset ruusukaalit vai kermassa haudutetut ruusukaalit...

Blogin ruusukaali -kategorian alta löytyy monta hyvää resepti suosittelen vilaisemaan.