kananugetit.jpg

Helpot ja herkulliset kananugetit valmistuvat broilerinjauhelihasta. Kananugetit voi maustaa haluamallaan tavalla. Tällä kertaa maustoin kananugetit punaisella chilitahnalla ja  tuoreella korianterilla. Kun kananugetit valmistaa broilerinjauhelihasta leivitykseen tarvitaan vain korppujauhoja, sillä korppujauhot tarttuvat hyvin jauhelihamassan pintaan.

Japanilaiset panko korppujauhot takaavat ihanan rapeat kananugetit, joten panko korppujauhoja kannattaa etsiä käsiinsä. Panko korppujauhot ovat hiukan karkeampia kuin suomalaiset korppujauhot.

Kananugetit paistoin tällä kertaa uunissa, mutta ne voi hyvin myös paistaa pannulla. Kananugettien kanssa oli meillä tarjolla avokadodippiä, srirachamajoneesia, mangosalaattia ja korianterikurkkuja.

Tarjolla oli myös bataattiranskalaisia, mutta ne eivät valitettavasti onnistuneet tarpeeksi hyvin jotta reseptin olisi voinut julkaista. Jos sinulta löytyy takuuvarma resepti bataattiranskiksille niin vinkkejä otetaan mielellään vastaa. Ei nimittäin ole ensimmäinen kerta kun bataattiranskikset eivät onnistu kunnolla.

Vaikka kaikki ei mennyt ihan putkeen niin ateria oli kuitenkin todella herkullinen. Avokadodippi ja srirachamajoneesi sopivat erinomaisesti kananugettien kera tarjottavaksi. Mangosalaatti ja korianterikurkut raikastivat mukavasti ateriaa. Herkullista ja suht helppoa, suosittelen kokeilemaan.

avokadodippi.jpg

mangosalaatti.jpg