isänpäivä brunssi.JPG

Hyvää isänpäivää kaikille isille ja isoisille! Meillä isänpäivää on vietetty kotosalla. Aamulla annoimme isän nukkua pitkään ja herätimme isän vasta puolen päivän aikaan lasten kanssa valmistamallemme brunssille. Brunssille paistoimme esipaistettua patonkia ja kaupan pakkastealtaasta nappaamamme coctailpiirakat. Ehdimme vasta eilen lasten kanssa kauppaan hankkimaan brunssiaineksia ja valitettavasti lasten rakastamat croisantit olivat päässeet loppumaan. Hyvin pärjättiin näilläkin antimilla.

Lauantaina valmistin brunssille pekoni-viskihilloa, jota söimme patongin päällä avocadon kera. Yhdistelmä oli todella herkullinen. Pekonihillon kanssa voi tarjota myös uppomunia. Brunssia ei voi meidän perheessä olla ilman marjoja, turkkilaistajogurttia ja hunajaa. Niinpä niitä oli tänäänkin tarjolla. Tarjolla oli myös tuoremehua, kahvia, leikkeleitä, juustoa ja hunajameloonia.

isänpäivä aamiainen.JPG

Lapset valmistivat kolmistaan isälle tomaattifrittataa, ihme kyllä sulassa sovussa. Yksi pilkkoi tomaatit, toinen rikkoi ja vatkasi munat ja kuopus voiteli uunivuoan sekä laittoi tomaatit ja juustoraasteen vuokaan. Frittataa tarjoiltiin isälle ylpeinä. Tällä kertaa lisäsimme frittataan italialaista salamia kuutioituna (noin 100g). Hyvältä maistui tämäkin versio tomaattifrittatasta.

Salami frittata.JPG