ruusukaalimunakas.jpg

Ruusukaalilla on herkuteltu meidän perheessä usein viimeaikoina mm. lämpimällä ruusukaali-perunasalaatilla. Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin niin viime viikonloppuna teimme viimeistelytöitä raksalla ennen käyttöönottotarkastusta. Sunnantai aamuna herkuttelimme tällä munakkaalla, jonka voimalla jaksoi ahertaa iltapäivään asti. Kevyttä herkkua tämä munakas ei siis todellakaan ole. Raksalla nyt vaan tarvitaan kunnon eväät.

Pannulla paahdetut ruusukaalit ovat vain niin hyviä ja toimivat tässäkin reseptissä erinomaisesti. Munakkaat sopivat erinomaisesti hitaisiin viikonloppu aamuihin ja nyt kun olemme (vihdoin ja viimein) päässeet muuttamaan on varmasti blogissakin luvassa herkullisia reseptejä viikonlopun aamupaloille ja brunsseille.

Tällä hetkellä uudessa osoitteessa vallitsee kyllä aikamoinen kaaos  muuttolaatikoiden keskellä. Kaiken kukkuraksi iski kova flunssa, jonka takia tätä postausta kirjoitan parhaillaan sohvan pohjalta vällyjen alta. Eiköhän tästäkin selvitä ja kohta jo kehtaa muutaman kuvankin jakaa uudesta kodistamme. Instagramissa ja facebookissa pääsee kyllä jo nyt tutustumaan uusiin neliöihimme. Herkullista viikonloppua!