munakoiso halloumi salaatti.JPG

Huh minkälainen kesäflunssa on vieraillut meidän perheessä. Jälkitauteja on pukannut jos jonkinlaista. Harmittaa ihan vietävästi, kun tähän aikaan haluaisi viettää kaiken liikenevän ajan puutarhassa. Onneksi nyt alkaa jo näkyä valoa tunnelin päässä.

Helteitä on luvattu (jos pitkän ajan ennustuksiin voi yhtään luottaa), joten varautukaa salaattiresepti tulvaan. Kuumuus vaikuttaa nimittäin minun ruokahaluuni niin, että oikeastaan vain salaatit maistuvat helteillä. Tämä ei kyllä itseäni haittaa yhtään, kesä on nimittäin ihan parasta aikaa syödä pelkästään salaatteja. Tuoreita raaka-aineta löytyy vaikka muille jakaa, joten variaatioiden määrä on rajaton.

Hieman olemme jo saaneet lämpimistä ilmoista nauttia ja salaattiahan sitä teki heti mieli. Helteiksi näitä ilmoja ei vielä voi kutsua, joten salaatti oli osittain lämmin. Halloumin ja munakoison voi hyvin grillata myös grillissä uunin ja pannun sijaan. Chilivinegretissä oli toivottavasti tarpeeksi potkua häätämään tämä viheliäinen kesäflunssa. Toivotaan, että chilin, calkosipulin, sitruunan ja hunajan yhdistelmä on pöpöjä tappava.

grillattu munakoisosalaatti.JPG