grillattu_flank_steak.jpg

grillatut_nektariinit.jpg

Kuten edellisessä Juhannussalaatti postauksessa tulikin jo todettua meidän perheessä Juhannukse ruoat valmistuvat poikkeuksetta grillissä. Myös viime Juhannuksena vaikka lämpötila oli +12 astetta. Toivotaan, että tulevana viikonloppuna olisi huomattavasti paremmat ilmat kuin vuosi sitten.

Tähän blogipostaukseen keräsin 7 hyvää syytä laittaa grilli kuumenemaan Jussina:

Flank Steak

Grillatut nektariinit pekonilla ja auralla

Kokonaisena grillattu naudan ulkofilee

Grillatut ja marinoidut herkkusienet

Broileri-saltimbocca

Kokonaisena grillattu porsaan sisäfilee

Raparpekoni 2.0

 

kokonaisena_grillattu_naudan_ulkofilee.jpg

grillatut_ja_marinoidut_herkkusienet.jpg

broileri_saltinbocca.jpg

kokonaisen_porsaan_sisafileen_grillaus.jpg

Raparpekoni.jpg