currykana.jpg

Viikonloppu sujui raksalla valmistautuen käyttöönottotarkastukseen. Lapset oliva hoidossa ja töitä paiskittiin aamusta iltaan. Onneksi oli myös apujoukkoja paikalla. Nälkäisiä talkoolaisia ruokin tällä helpolla ja herkullisella curry-broileripadalla. Padan valmisteluun ei kovinkaan paljoa aikaa kulu ja padan hautuessa ehtii hyvin tehdä vaikka mitä.

Rajah currytahnat kuuluvat talvisin vakio mausteisiin meidän keittiössämme. Niillä saa helposti paljon makua arkiruokiin. Erityisen hyvin currytahnat sopivat mielestäni keittoihin ja patoihin. Kokeilin myös itselleni uutta tuotetta / tuoteryhmää eli naapurinmaalaiskanan paisteja. Naapurinmaalaiskanat eroavat positiivisesti perinteisesti tuotetuista broilereista. Lisää voit käydä lukemassa täältä.

Tämän helpon ja herkullisen padan voimin jaksoimme paikia töitä niin, että tätä postausta kirjoitan uuden kodin sohvalta. Käyttöönottotarkastus meni siis läpi ja tämä viikko on kulunut uuvuttavassa muuttorumbassa.  Ens viikonloppuna täytyy kyllä päästä jo tositoimiin uudessa keittiössä.