täytetyt paprikat.jpg

Tammikuussa tein lasten moctailkutsuille couscousilla täytettyjä minipaprikoita ja silloin päätin, että teen joku viikonloppu lounaaksi couscousilla täytettyjä isoja paprikoita. Tänään päätin toteuttaa tuon idean, mutta kaapista ei löytynytkään couscousia. Käteeni osui kuitenkin pussillinen Myllärin kaurarouhetta, joka toimii erinomaisesti couscousin korvaajana ja on vielä gluteenitonta.

Paprikoiden täytteeseen sain inspiraation Teneriffan lomalla valmistamastani paellasta. Täytteeseen käytin kaurarouheen lisäksi chorizoa, sipulia, kesäkurpitsaa ja fetaa. Maustoin täytteen matkalta tuomallani paellamausteella, jonka voi hyvin korvata savustetulla paprikajauheella, sahramilla ja cayennepippurilla. Miehen kanssa pidimme kovasti täytetyistä paprikoista, mutta lasten suosioon ne eivät kyllä päässeet.

täytetyt paprikat chorizo.jpg