emman leivontakirja.JPG

Keittokirja on arvottu ja sen voitti sikkuralla kommentilla: Nyt on keväällä ja kesällä taas niin paljon juhlia tiedossa, että erilaiset täytekakku- ja juustokakkureseptit olisivat tarpeen :). Kiitos kaikille mukavista kommenteista ja onnittelut voittajalle!

Nyt on keväällä ja kesällä taas niin paljon juhlia tiedossa, että erilaiset täytekakku- ja juustokakkureseptit olisivat tarpeen :)

Blogissa on ollut hiljaista pääsiäisen jälkeen sairastamiseni takia. Katkaistaan nyt blogihiljaisuus niinkin mukavalla asialla kuin Emman kakut, leivokset ja jäätelöt kirjan arvonnalla! Valitettavasti en ehtinyt kirjan reseptejä vielä kokeilla. Ensimmäiseksi kokeiluun taitavat päästä herkullisen näköiset marenkikuppikakut. Kirjassa oli paljon herkullisia reseptejä, joten suosikin valinta oli todella vaikea. Kevään juhliin sain kirjasta runsaasti ideoita.

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin ja sähköpostiosoitteen tähän postaukseen 16.4.mennessä. Kerro kommentissasi minkälaisia reseptejä tai postauksia haluaisit blogiin kevään ja kesän aikana. Muista jättää sähköpostiosoitteesi arvontaa varten, se näkyy vain minulle. Mukavaa keväistä viikonloppua kaikille!

marenkikuppikakut.JPG