pannacotta-granaattiomena-fannikaneli.jpg

Aina kun mietin mitä kivaa (ja helppoa!) jälkiruokaa sitä voisi tehdä viikonlopun dinnerille, mieleen tulee kaksi luottojälkkäriä. Sitruunaposset ja pannacotta.

Kummankaan valmistaminen ei vie aikaa juuri ollenkaan, ja ne voi tehdä hyvissä ajoin ennen tarjoilua odottamaan jääkaappiin. Tein nyt viikonloppuna pieniin lasipurkkeihin klassisesti vaniljalla maustetut pannacottat. Olin ostanut viikolla pari upeaa granaattiomenaa, ja aluksi ajattelin että ripottelen simppelisti noita upeita siemeniä vanukkaan päälle.

Mutta mitä sitä itselleen ja tavoilleen voi. Olen parantumaton reseptihaukka. Oli ihan pakko vähän googletella ideoita millaisen kastikkeen granaattiomenoista voisi tehdä. Löysin ihanan reseptin valkoviinisiirapille, jonka joukkoon lisätään lopuksi granaattiomenan siemeniä. Se sopi todella upeasti kermaisen pehmeän pannacottan päälle. Aika upea juhlakauden jälkiruoka!