taytetyt-kananmunat-2-fannijakaneli.jpg

Ihanaa, kohta se on. Pääsiäisloma!

Meillä kootaan parhaillaan pääsiäisen ruokalistaa. Pääsiäiseen kuuluu meillä ehdottomasti yhtenä iltana lammaspaisti ja jokin ihana lisuke. Täytettyjä kananmunia pitää tehdä joka vuosi. Samoin aamupalalle uppomuna-gratiini. Helppo sitruunapiirakka on kaikkien ykkösuosikki jälkiruoaksi.

 

Tässä meidän suosikkireseptit pääsiäiseen!

- Mitä olisi pääsiäinen ilman täytettyjä kananmunia? Nämä napsitaan lautaselta nopeasti! (kuvassa)

- Haudutetut karitsanpotkat on helppo tapa nauttia lammasruoasta pääsiäisen juhlapöydässä. Ja liemi on niin ihanaa!

- Pääsiäisen kaunein lisuke on pistaasi-sitruunacouscous. Se sopii täydellisesti karitsan kanssa!

- Porkkana-linssisalaatti on terveellinen vaihtoehto lounaaksi tai vaikkapa illallisen lisukkeeksi. Kokeile ricota salata -juuston kanssa!

- Ensimmäiset vihreät parsat sopivat ihanasti risottoon! Keväinen uunirisotto on super helppo valmistaa ilman lieden ääressä hämmentelyä.

- Upota pehmeät uppomunat kermaan! Uppomuna-parmesaanigratiini on upea ilmestys aamupalapöydässä.

- Ricotta-parsapiirakka on suolaisten piirakoiden kaunotar. Ja makukin on lempeän pehmeä.

- Sitruunavanukkaalla täytetty piirakka on täydellinen kevään jälkiruoka. Helpossa sitruunapiirakassa on wau-efektiä!

- Tee pellillinen mokkapaloja ja koristele ne rikotuilla pääsiäisen suklaamunilla. Söpö kun mikä!