lakritsi-suklaamousse-2-fannikaneli.jpg

Itse tehty tumman suklainen, kuohkea vaahto. Suklaamousse on projekti joka kannattaa. Eikä se loppujen lopuksi ole vaikeaa ollenkaan.

B tekee meillä usein jälkiruokia. Niin kuin tälläkin kertaa, suklaamousset tällä Kotivinkin reseptillä. Halusin ehdottomasti yhdistää upean silkkiseen mousseen lakritsin maun. Se on täydellinen pari tummalle suklaalle.

Koukuttavaan suklaa ja lakritsin yhdistelmään luottaa myös Johan Bülow. Tämän tanskalaisen merkin kausiherkku pääsiäiseksi on ehkä paras lakritsikarkki koskaan! Egg-pääsiäislakritsissa maistuu pehmeä lakritsi, silkkinen Dulce de Leche -kinuskisuklaa ja ripaus raakalakritsijauhetta. Niin hyvää!

Koristelin simppelit suklaamousset kauniilla lakritsipalloilla ja raastoin päälle suklaata. (Niin, ja napsin aika monta lakritsia siinä sivussa.) Aika kiva jälkiruokaidea pääsiäispöytään!

lakritsi-suklaamousse-fannikaneli.jpg

lakrids-easter-fannikaneli.jpg

lakritsi-suklaamousse-3-fannikaneli.jpg

*Lakritsit saatu blogin kautta valmistajalta.