IMG_0065.JPG

Kuulkaas. Se olisi sitten viimeinen juttu F&K:ssa täällä Maku.fissä. Kaksi ja puoli vuotta ja yli 400 juttua ja melkein yhtä monta reseptiä. Hujahti loppujen lopuksi aika nopeasti.

Kerroinkin teille jo blogimuutosta maaliskuussa. Jään pois Maku.fistä ja siirryn tekemään blogia itsenäisenä bloggaajana omaan osoitteeseen. Kirjoitan sinne omaan tahtiini. Silloin kun innostun tai ihastun johonkin. Kun olen kokeillut jotain uutta ja haluan jakaa sen jonkun kanssa. Juttujen julkaisu tahti varmasti vähenee, ja osa ruokatarinoista siirtyy Facebookiin ja Instagrammiin. En ota paineita. Kuulostelen mikä tuntuu hauskalta. Katsotaan millaiseksi Fanni & Kanelin uusi vaihe muodostuu. Olen siitä oikeastaan aika onnellinen. Se tuntuu oikealta käänteeltä juuri nyt. Innostavalta ja omannäköiseltä.

Fanni & Kanelin jutut täällä Maku.fissä jäävät sivulle arkistoon, ja löydät täällä julkaisemani ruokaohjeet jatkossanikin tuttuun tapaan reseptihaulla. Blogini muuttaa nyt omaan osoitteeseen www.fannijakaneli.com. Sieltä löytyy reseptiarkistoni menneiltä vuosilta, tuon sinne pian myös Maku.fissä julkaisemani sisällön, ja jatkan siellä tuoreiden ruokahöpöttelyjen ja uusien reseptien kanssa.

 

Kiitos Maku.fin porukalle yhteisistä herkkuhetkistä! Niitä on ollut ihanan paljon. Teidän kanssa on ollut mahtava tehdä töitä yhdessä. Toivottavasti ruokayhteisö täälläkin kasvaa, kehittyy ja uudistaa muotoaan - ja ennen kaikkea jatkaa meidän ruoan ystävien opastamista ja inspiroimista.

Isoin kiitos kuuluu teille lukijoille! Bloggaamisen suola on juuri te siellä ruudun äärellä. Se tunne kun klikkaat postauksen kirjoittamisen jälkeen julkaise. Ja tiedän että jutun lukee joku ja reseptit menevät muidenkin keittiöihin kokkailtavaksi. Se on bloggaamisen suurin ilo. Kiitos! <3

 

Ruoka on tehty jaettavaksi. Samoin siihen liittyvät tarinat ja muistot. Jatketaan niiden kertomista. Edessä lautasellinen ihanaa ruokaa, hyvää viiniä hörppien.

 

Halaus,

 

-Tiina