perunasalaatti-kevat-fannikaneli.jpg

Perunasalaatti on ihanaa. Oikeastaan millaisena versiona tahansa, missä muodossa vaan.

Tein nyt pienen satsin perunasalaattia keväisistä mauista. Otin mukaan jo kauden ensimmäiset parsat (en voinut vastustaa kiusausta vaikka paras kausi on vasta tuloillaan). Parsan lisäksi pilkoin salaattiin rapean raikasta varsiselleriä (se vähän niin kun kuuluu perunasalaattiin) ja herneenversoja. Kastikkeena toimi kokojyväsinappi, öljy ja sitruunamehu. 

Kokosin kaksi lautasellista perunasalaattia, ja leikkasin lautasen reunalle pari siivua lampaanmaitojuustoa. Lasiin vähän valkkaria. Happy times.

P.S Resepti kannattaa napata talteen pääsiäisjuhlia ja vappukekkereitä varten!

 

Kokeile myös toista keväistä perunasalaattia

kevat-perunasalaatti-fannikaneli.jpg