brownie-peanutbutter-keksit-fannikaneli.jpg

Brownies, kun tuo suklainen kakku on hyvää niin se on todella hyvää. Tumma suklaan maku, täyteläinen mureus ja aavistuksen rapea pinta.

Tykkään erityisesti browniesien reunoista ja pinnasta. Juuri niistä osista, jotka ovat makean sitkeitä vähän niin kuin parhaat amerikkalaistyyliset cookiet. Tällä kertaa ei tarvitse tyytyä browniesien reunoihin - nämä keksit ovat kokonaisuudessaan juuri browniesien parasta osuutta.

Keksitaikinassa on iso kasa tummaa suklaata, siinä niiden taika. Lisäksi taikinaan sekoitetaan voita, kananmunat ja sokeria - jauhoja ja leivinjauhetta vain aavistus. Keksit leviävät uunissa ja pinta halkeilee herkullisesti. Hetken jäähdyttyä keksit ovat pehmeän sitkeitä ja valmiina täytettäväksi. (Tai syötäväksi vaikka heti!)

Brownie-keksit ovat aika täydellinen herkku jo pelkästään, mutta tämä täyte ei jää kakkoseksi niidenkään rinnalla. B rakastaa Reese's Peanut Butter Cups -suklaakarkkeja, niinpä nämä täytekeksit osuivat naulan kantaan. Maapähkinän ja suklaan yhdistelmä ei ole suotta suosittu pari.

Jäykän tahmea maapähkinävoi sekoitetaan pehmeäksi voin ja kerman kanssa. Tomusokeri tekee täytteestä amerikkalaisen kakun kuorrutteen oloisen, ja sen koostumus on täydellistä keksien täytteeksi. 

Kokoa kasa täytettyjä keksejä Halloween-kekkereiden jälkiruokapöytään. (Samaan kattaukseen sopii täydellisesti myös pretzel-suklaakakku!) Halutessasi voit jättää keksit ja maapähkinätäytteen erikseen, jolloin kaikki vieraat voivat kasata itse täydellisen suupalan.

Trick or treat? Ehdottomasti treat. Tai pari.

brownie-keksit-peanutbutter-fannikaneli.jpg