Espresso-suklaakakku on todellinen kahvikissan unelma. Leivo sinäkin!

espresso-suklaakakku-2-fannikaneli.jpg

Pinkkejä kukkia ja suklaata. Ystävänpäivänä saa (ja pitää!) hempeillä.

Tämän kakun pinnalla on reilusti suklaata ja espressojauheella maustettua sokeria. Tein kakun aika perinteisellä reseptillä, johon creme fraiche tuo herkullisen mehevyyden.

Piilotin taikinakerrosten väliin muutaman suklaasattuman, ja paistoin kakun leipävuoassa. Kun kakun malttaa antaa jäähtyä rauhassa tunnin verran, on se helppo leikata ja maut ovat parhaimmillaan.

espresso-suklaakakku-fannikaneli.jpg

Keitä kakun kanssa kupposet kahvia, ja istahda jutustelemaan sen juuri sinulle tärkeän, upean, ihanan tyypin kanssa. Ilman kiirettä ja hoppua.

Sitä vartenhan kakkukahvit on. Yhdessä nautiskelua.

espresso-suklaakakku-3-fannikaneli.jpg

espresso-suklaakakku-4-fannikaneli.jpg