sitrus-avokado-fannijakaneli-2.jpg

Edellisen vuoden seinäkalenterin tilalle vaihdettiin tänään uusi. Tyhjiä ja täyttämättömiä ruutuja - kokonaiset kaksitoista sivua.

 

Vuoden vaihtuessa ajatukset raksuttavat uusissa suunnitelmissa ja pienissä ja suurissa lupauksissa. Tällä kertaa en kaipaa uuden vuoden lupauksia muutoksesta ja uusista jutuista. Niitä on tulossa monta monituista jo heti ensimmäisillä sivuilla. Tänä vuonna uusi vuosi tarkoittaa enemmän kun koskaan, kirjaimellisesti uuden alkua. Suunnitelmat ja asioiden hoitaminen on vielä kaaoksessa, mutta tärkeinpänä kaikesta, olen innoissani. Kerron teille pian lisää muutamasta kivasta käänteestä elämässä ja maisemien muuttumisesta!

 

Muutoksen myllerrykset eivät tänne blogiin ulotu. (Jos ei lasketa parin viikon herkuttelun loppua ja fressiä starttia keittiössä.) Kun to-do-lista pursuilee, on ihana kokota jotain simppeliä ja istahtaa näppiksen ääreen kertomaan siitä teille. Vaikka en ole nyt ehtinyt tämän kiirusjakson aikana vastaamaan kaikkiin kommentteihin normaalisti, uskokaa, luen ne kaikki ja huikkaan takaisin heti kun mahdollista. (Ja lähetän kaikille teille virtuaalihaleja!) Jaa siis kommenttialueella ajatuksiasi ja kysymyksiä jatkossakin - ne ovat paras hetki bloggaajan päivässä!

 

Joulun herkuttelun jälkeen (ja uskokaa, sitä meillä riitti!), maistuu värikäs salaatti. Kaupassa oli mehukkaan näköisiä appelsiineja ja juuri saapuneita veriappelsiineja. Tämä hyvänolon salaatti syntyy makeista appelsiineista ja pehmeästä avokadosta. Sekoita nopea kastike appelsiinien jämämehusta, ja ripottele salaatin päälle fetaa ja pistaasipähkinöitä.

 

Tuoretta, raikasta ja täynnä hyvää energiaa. Sitä kaikkea toivon myös uuteen vuoteen - yhtä värikkäänä annoksena, meille kaikille. Valmiina ollaan, 2015!

 

sitrus-avokado-fannijakaneli-4.jpg