Muutama kuukausi sitten sisareni lähetti minulle linkin Lindemansin työpaikkailmoitukseen, jossa haettiin viinintekijäharjoittelijaa Australiaan. Pähkähulluna pallontallaajana ja intohimoisena viiniamatöörinä innostuin asiasta heti.

Muutama kuukausi sitten sisareni lähetti minulle linkin Lindemansin työpaikkailmoitukseen, jossa haettiin viinintekijäharjoittelijaa Australiaan. Pähkähulluna pallontallaajana ja intohimoisena viiniamatöörinä innostuin asiasta heti. Viini & ruoka -messuilta lisäpotkua haettuani en voinut olla lähettämättä hakemusta.

Yhtenä marraskuisena tiistai-iltapäivänä kesken työpäivän puhelin pärähti iloisesti soimaan. Lindemansin edustajahan se siellä – minut oli valittu 10 parhaan joukkoon! Finaaliin oli vain viikko aikaa, ja samaan aikaan meneillä olleen muuton takia en pahemmin ehtinyt koko asiaa jännittää etukäteen. Finaalissa sitä vastoin polvet tutisivat herkeämättä parin tunnin ajan (tilanteeseen nähden hieman liian huterissa saappaissa), mutta tutina palkittiin, suurena yllätyksenä itsellenikin voitin kilpailun ja tässä sitä ollaan lähtökuopissa! Perjantaina Australiaan.

Lähtö tuntuu vieläkin hieman epätodelliselta, kaikin puolin on kauhea kiire ja matkan suhteen tiedossa on tällä hetkellä vain lentoaikataulut ja viinitilat joille menemme; tarkempaa ohjelmaa vielä odotellaan. Enenevissä määrin ja satunnaisin väliajoin huomaan mukavia pieniä perhosia vatsassa ja typerännäköinen hömelön iloinen virne hiipii naamalle. Pakko se on uskoa, lähdössä ollaan ja vieläpä pian! Pakkaaminen tosin aiheuttaa lievää ahdistusta ja ärsyyntymistä, siispä lykkään sitä vielä. Onhan tässä pari iltaa aikaa..