Kulloon kartanon ilmoitus, joulu 2015.jpg

Matkailu avartaa! Etenkin lähimatkailu, sillä joskus todelliset helmet ovat aivan silmiemme edessä. Yksi sellaisista on viehättävä Kulloon kartano, joka sijaitsee Porvoossa ja vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. 

Olet lämpimästi tervetullut jouluisille ostoksille Kulloon kartanoon lauantaina 5.12! Idyllinen kartanomiljöö on jo sinänsä oivallinen syy pienelle viikonlopun huviretkelle. Mutta minulla on ilo ja kunnia kutsua sinut tutustumaan myös Kulloon kartanon nimikkoleivonnaiseen, jonka maailman ensi-ilta koittaa tuolloin.

Leivonnainen on oodi makeudelle mutta se sisältää viestin myös kartanoa ympäröivästä luonnosta ja isäntäväen historiasta. En malta odottaa lauantaihin, luvassa on niin paljon hauskaa! Olen paikalla klo 12-16!

Kun kurvaat kartanon pihapiiriin, avaa ovi Kulloon Butiken på Landet -myymälään. Kauniisti remontoitu tila on täynnä houkutuksia, joiden vastustaminen on sulaa hulluutta etenkin näin joulun lähestyessä. Anna kauniiden esineiden ja vaatteiden ilahduttaa sinua ja läheisiäsi. 

Sillä miksi hikoilla aatonaattona ihmismeren keskellä marketissa viimeisiä lahjoja metsästäen, jos kerran tarjolla on elämyksellinen vaihtoehto. Ja ne teistä, jotka ajattelette kartanosta löytyvän pelkkiä jahtiasuja, voin lämpimästi vakuuttaa, että tarjolla on myös laaja ja käsin poimittu valikoima Odd Mollyn, Balmuirin, Barbourin ja Day Birger & Mikkelsenin kaltaisia helmiä. Puhumattakaan ruotsalaisen designerin, Camilla Thulinin upeista luomuksista, joita en ole nähnyt muualla Suomessa myytävän! 

Suuntaa siis lauantaina 5.12. kohti Kulloota ja virittäydy joulun tunnelmaan! Ajo-ohjeet paikan päälle löydät täältä.

Nähdään silloin!

Lämpimin terveisin,

Eleanora

ps. tulen antamaan tilaisuuden jälkeen tähän asti tarkoin varjelemani kakkuohjeen myös täällä blogin puolella. Pysy kuulolla!