Keltainen papukaijalautanen.JPG

Suurenmoista! Viimeinkin lautasia, jotka hehkuvat väriä. Ja joiden pääosassa ovat suuresti rakastamani papukaijat! Nämä ihanuudet ovat H&M Homen mallistosta. Löysin ne Helsingin  Aleksanterinkadun myymälästä. 

Päivä oli juuri niin keskinkertaisen harmaa ja loskan kuorruttama, kuin talvinen Helsinki usein on. Vaelsin päämäärää vailla kaupungilla, niin kuin tapanani on silloin, kun etsin kuumeisesti inspiraatiota johonkin uuteen luomukseeni. Astuin kauppojen ovista sisään ja silmäilin intensiivisesti hyllyjen tarjontaa.

Olin jo uupumuksesta hiestynyt ja liki valmis luovuttamaan. Mutta nostaessani katseeni, siinä ne vihdoin olivat. Hyllyllä, suoraan edessäni. Värien ilotulitusta ja papukaijojen eksotiikkaa. Sävyt kuin suoraan Miamista. Tätä juuri tarvitsin!

Pinkki papukaijalautanen.JPG

Pääni sisällä kuului suorastaan "Pim, olette hypnoosissa!". Käsieni liikeradat olivat tahdonalaisen hermostoni ulottumattomissa ja ennen kuin ehdin edes huokaista ihastuksesta, olin jo tyhjentänyt koko hyllyllisen näitä lautasia ostoskoriini. Päättämättömyys ja vitkastelu eivät ole koskaan kuuluneet ostoskäyttäytymiseeni. 

Näissä lautasissa on lupaus trooppisista juhlista, joihin nämä istuvat kuin pähkinä papukaijan nokkaan. Iloa, väriä, huumoria, herkullisuutta, kepeyttä.. Olen varma, että nämä pienet linnut saavat todistaa vielä monta herkullista hetkeä!

Väriä ja iloa viikonloppuunne!

Teitä tervehtien, 

Eleanora