Unicorn-suklaa ja MyLittlePony.JPG

"Värjää arjen harmaus piiloon tällä herkulla, sillä sateenkaarisuklaa toimii kuin taikapensseli!"

 

Tiedättekö mikä on My Little Pony Moment? Sehän on tikahduttavan söpö ja pastellinen hetki, jolloin maailma näyttäytyy kaikissa sateenkaaren väreissä lempeänä ja herkullisena! Juuri sellaisen hetken teille tarjoaa kehittelemäni sateenkaarisuklaa eli yksisarvisen suklaa!

En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ruoalla ei saisi leikkiä. No juu, en minäkään lähtisi heittelemään herneitä Kuningatar Elisabethin lautaselle mutta ruoalla leikkimisen voi ymmärtää paljon kauniimmin ja avarakatseisemmin. Leikki ja ilo tulisi aina sisällyttää mukaan herkkujen luomiseen. Jokaisella leipojalla tai ruoanlaittajalla tulisi olla aina lapsen mieli - aina avoin luoville ja hieman hupsuillekin ratkaisuille.

Unicorn-suklaa ja MyLittlePony, lähis.JPG

Tämän suklaan suunnittelu lähti nostalgia-aallosta, jonka koin löytäessäni lapsuuteni rakkaat My Little Pony -leluni sinetöidystä aarrearkustani. Pystyn vieläkin palauttamaan sen onnen läikähdyksen, jonka pastellinväriset ja hulmuavaharjaksiset pikkuponit minussa aiheuttivat. Muistatko sinäkin? Suosikkini oli erityisesti tämä vaaleanpunainen yksilö, jota koristavat jäätelötötteröt. Tämä oli absoluuttisesti ihaninta, mitä tiesin (kunnes keksin korkokengät ja käsilaukut). Käsi ylös siellä kotikatsomoissa, jos sinullakin oli tämä jätskiponi!

Unicorn-suklaa ja MyLittlePony, häntä.JPG

Jahka olin selvinnyt ponien löytämisestä aiheutuneesta tunnekuohusta, aloin välittömästi suunnitella herkkua, joka heijastelisi My Little Ponyn söpöä ja pastellista maailmankuvaa. Onneksi herkkukeijut olivat puolellani, sillä kuiva-ainelaatikostani löytyikin sopiva erä valkosuklaata. Siihen vielä elintarvikevärejä ja reipas kattaus erilaisia nonparelleja ja strösseleitä. Olin valmis maalaamaan kauneimman sateenkaaren suklaaseen.

Unicorn-suklaa ja strösselit.JPG

Voiko todellakaan olla mitään kauniimpaa? Ja hauskempaa? Suorastaan intouduin hyräilemään kun sulattelin valkosuklaata mikrossa ja värjäsin suklaaerät eri sävyisiksi. Pohjalle levitin ensin värjäämätöntä valkosuklaata. Sen päälle nokareina eri värejä ja sitten vaan huis hais - kaikki onnellisesti sekaisin! Päälle ravistelin rennolla ranneliikkeellä erilaisia nonparelleja ja strösseleitä. Ja kas, komeus oli valmiina jääkaappiin jähmettymään.

Unicorn-suklaa ja terälehdet.JPG

Tämä suklaa on juuri Sinulle, joka koet, että elämäsi on juuri tällä hetkellä yhtä sirkusta. Tai Sinulle, joka kaipaat kipeästi sirkuksen riemua ja värejä elämääsi. Värjää arjen harmaus piiloon tällä herkulla, sillä sateenkaarisuklaa toimii kuin taikapensseli. Se sutii pastellista suloisuutta ympäristöönsä, saa elämän maistumaan makealta ja vetää väkisinkin suupielet hymyyn. 

Unicorn-suklaa, palat.JPG

Tämä suklaa toimii vappujuhlissa, lasten synttärikemuissa, hääjuhlissa, 100-vuotissynttäreillä, mökkitalkoissa, kevätmatineassa tai debytanttien tanssiaisissa. Ei yksinkertaisesti ole sellaista tilannetta, jossa sateenkaarisuklaa ei toimisi. Olkoon tämä yksisarvisen tervehdys kaikille universumimme herkkusuille!

Leikkisää ja pastellien sävyttämää kevättä toivottaen,

Eleanora