Pina colada -jäätelö-2.jpg

Leopardikuosinen kaftaani: pakattu. Kultaiset sandaalit: pakattu. Aurinkokräämit: pakattu. Kultaharkot: pakattu. Huh, tärkeimmät alkavat olla jo kasassa. Vielä kynsien huolellinen lakkaus ja korujen valinta.. 

Loma koittaa!! Lähden virvoittamaan harmaan loskan masentamaa mieltäni suuren veden tuolle puolen. Palmun alla aion sulkea silmäni ja nauttia gekkoliskon tavoin lämmöstä ja valosta. Hipiäni luon uudelleen, onhan se Suomen talvessa pahoin kuivunut ja kosolti inhimillistä kärsimystä minulle aiheuttanut.

Pina colada -jäätelö-1.jpg

Makea mieleni kaipaa myös nollausta, uusia makuja ja maapallon magneettikuoren inspiroivaa värähtelyä. Sillä vain sademetsässä tai turkoosin veden äärellä ajoittain kiihtynyt mieleni rauhoittuu. Ja tämä jos mikä on tärkeää sekä oman itseni että lähipiirini hyvinvoinnin kannalta.

Mutta ei syytä huoleen. Olen muistanut teitä muutamin herkkulähetyksin, jotka toivottavasti modernin tekniikan avustuksella ilmestyvät blogiini juuri suunnitellulla hetkellä. Tätä kirjoittaessani tuntui, että nettiyhteyteni oli jo leimannut itsensä lomalle. Niin hidasta ja nykivää oli verkon toiminta. Verkko-ongelmat saavat sormeni tikuttamaan näppiksellä tuhatkertaisella nopeudella. Harvoin siitä kuitenkaan on mainittavaa apua, mutta itselleni tulee dynaamisempi olo ja luulo, että voin vaikuttaa sorminäppäryydelläni internetin ihmeelliseen maailmaan.

Pina colada -jäätelö-3.jpg

Saattelen teidät lomatunnelmiin tämän ihanan jäätelön myötä. Yksi kaikkien aikojen suosikeistani on Pina colada -jäätelö, jonka makumaailma vihjaa myös, mihin suuntaan saatan olla lennähtämässä. Kookosta, ananasta, rommia - me so like!!

Raportoin toki teille seikkailuni sitten myöhemmin. Jos olen sellaisen sivilisaation keskellä, että Instagram toimii, seuraathan käänteitäni myös siellä areenalla: @bakinginstinct

Mutta nyt on kiire valita vielä viimeiset tilpehöörit mukaan. Loppuillasta istun todennäköisesti matkalaukun päällä tai käytän hydraulista puristinta, jotta saan kaiken haluamani mukaan, vaikka sitten vakuumiin pakattuna.

Ihanaa helmikuuta ja talvilomasesonkia! Hiihtolomasta en ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla puhuisi..

Iloisiin jälleennäkemisiin!

Eleanora

Kuvat: Katri Kapanen