Porkkana-kinuskikuppikakku.JPG

"Äidit jos ketkä ansaitsevat sekä makeutta että blingblingiä - unohtamatta runsasta määrää strösseliä!"

 

Joskus inspiraation hyökyaalto lähtee liikkeelle muffinivuoan maagisesta voimasta!

Jo tovi sitten tein leivontaliikkeestä hankintoja ja mukaani tarttuivät nämä hulvattomat fashionista-koiraa esittävät pahviset muffinivuoat. Olen enemmän siivekkäiden eläinten ja ystävä (kuten lemmikkihuuhkajani antaa osviittaa). Samoin isot kissapedot puhuttelevat minua. Mutta huumorin hengessä oli myönnettävä, että tässä blingbling-mopsissa oli jotain vastaansanomattoman hupaisaa.

Olikin jo vierähtänyt aikaa siitä, kun olin viimeksi tehnyt aivan klassisia kuppikakkuja! Joten tuumasta toimeen ja annoin ainesten valikoitua herkkukaapeistani hyväksi havaitsemani leivontavaistoni ohjaamana.

Mutta myönnettäköön, näistä tuli nyt klassista kuppikakkua hieman makeammat versiot. Ette varmaan suoraan sanottuna juurikaan enää ylläty tästä tiedosta..

Näiden kuppikakkujen tenho on kinuskisessa sydämessä ja makeassa tuorejuustokuorrutuksessa. Käytin kuorrutukseen vaniljalla maustettua tuorejuustoa. Ja ne kevytversiot jättäkää suosiolla jollekin toiselle, sillä kuorrutukseen tarvitaan aina jykevärakenteista tuorejuustoa. Muuten tulee ihan lirularua.

Kinuskinen sydän pursotetaan vastapaistettuihin muffineihin pursotinpussin ja tyllan avulla. Tuoreiden leivonnaisten huokoinen solurakenne soveltuu täyttämiseen erinomaisesti. 

Äitienpäiväviikonlopun lähestyessä nämä sopivatkin juuri parahiksi kaikkien äitien juhlistamiseksi. Sillä äidit jos ketkä ansaitsevat sekä makeutta että blingblingiä - unohtamatta runsasta määrää strösseliä!

Aurinkoisin terveisin,

Eleanora