Gaala-asu, kaula.JPG

Tunnelma tiivistyy, jännitys tihenee! Tämän viikon perjantaina nimittäin vietetään Suomen ensimmäistä The Blog Awards Finland -gaalaa! Mitä nöyrimmät ja vuolaimmat kiitokseni järjestävälle taholle siitä, että saan läsnäolollani kunnioittaa tätä varsin merkittävää tapahtumaa.

Ymmärtänette varmaan, että viikkoni sujuu todella kiireisissä merkeissä. Vaikka olenkin seurapiirien kasvatti, suhtaudun aina jokaiseen tilaisuuteen sen vaatimalla vaivannäöllä ja antaumuksella. Onhan suuresti rakastamani elämänviisaus: "Elämä on juhla, johon sinut on kutsuttu!" Vältän muutenkin täysin keinotekoista asetelmaa siitä, että elämässä pitäisi olla selkeästi omissa karsinoissaan juhla ja arki. Vaikka niin kutsuttu arkipukeutumisenikin kuuluu suomalaisittain blingbling-kategoriaan, tempaudun aina täydellä höyryllä gaalan suomiin erityismahdollisuuksiin.

Gaala-asu, korut.JPG

Mikään ei ole ihanampaa kuin suunnitella gaala-asu pienintä yksityiskohtaa myöten. Mutta silti tällä kertaa kävi juuri niin onnekkaasti, kuin joskus elämässä voi tapahtua. Löysin jotain sellaista, jota en villeimmissä unelmissakaan osannut laskea kohdalleni osuvaksi!

Aina kun haluan jotain spesiaalia, suuntaan Helsingin Fredrikinkadulla sijaitsevaan Amadoon, joka on näyttävän ja laadukkaan muodin vintage & second hand -myymälä. Liikettä emännöi hurmaava Rita Sergejeff, jonka vankkaan ammattitaitoon sain jälleen kerran nojautua. Amado ansaitsee aivan oman postauksensa, siitä varmasti tuonnempana. Mutta laittakaa korvan taakse tämä liike, joka tarjoaa jotain aivan muuta kuin turvallista tusinatavaraa. Lähdin ostamaan vyötä. Teknisesti ottaen sen löysinkin, jopa kaksin kappalein. Mutta kävelin liikkeestä ulos sekä mekon, laukun että silkkihuivin kera. Kerrassaan monen kärpäsen isku!

Gaala-asu, laukku.JPG

Olen tästä asukokonaisuudesta todella hykerryksissäni. Vastaavaa ei liene koskaan Suomessa nähty! Muutamat yksityiskohdat kertonevat teille, että säihkettä Eleanoran tapaan on luvassa. Mutta pidätän oikeudet asukokonaisuuden paljastamiseen vielä itselläni, sillä luvassa on vielä muutama yllätysmomentti. Mutta lupaan palata niihin sitten gaalan jälkeen.

Gaala-asu, hiha.JPG

Mikä sitten on The Blog Awards Finland? Kyseessä on ensimmäistä kertaa järjestettävä, koko blogitoimialan yhteinen palkintogaala. Järjestäjänä on A-lehdet Oy, jonka tiloissa myös kutsuvieraille järjestettävä iltagaala järjestetään nyt tulevana perjantaina 2.10.2015. Asiantuntijaraati on valinnut suosikkinsa 11 eri kategoriasta. Näitä finalisteja yleisöllä on ollut mahdollista äänestää. Nyt tosin äänestysaika on jo päättynyt.

Niittivaokkaat.JPG

Siispä juhlakengät jalkaan ja gaalaa kohti! Kerron myöhemmin illan tapahtumista sitten lisää! Pysykää kuulolla!

Blingbling-terveisin,

Eleanora