BlogAwards, Eleanora.jpg

Pirskahtelevaa, kimaltevaa, kuplivaa, hehkuvaa, loistavaa ja hyvän energian täyttämää! Kaikkea tätä tarjosi viime perjantaina 2.10. vietetty The Blog Awards Finland 2015! Kyseessä oli ensimmäistä kertaa koko blogitoimialan yhteisestä gaalatapahtumasta, jossa palkittiin 11 eri kategoriassa parhaita blogeja, parasta blogimarkkinointia ja yleisön suosikkiblogi. Alan asiantuntijoista koostunut arvovaltainen raati äänesti sekä ehdokkaista että voittajista suljetulla lippuäänestyksellä.

Blogi_Gaala_yleiskuva.jpg

Todelliset kultakehykset gaalalle loi A-lehtien upea toimitalo Helsingin Kulosaaressa. Vaikka väitän vierailevani talossa melko tiuhaan, täytyy sanoa, että melkoinen transformaatio tapahtui parissa päivässä. Avarasta atrium-aulasta kuoriutui maailmanluokan kriteeritkin täyttävä juhlatila, jossa noin 400 kutsuvierasta saattoivat purjehtia hyväntuulisen puheensorinan säestäminä. Uusinta tekniikkaa edustivat ohuet screen-kalvot, joihin heijastettiin kuvaa yleisöstä, lavan tapahtumista ja gaalan Instagram-feedistä. Myös tilan valosuunnittelu oli näyttävää ja huolella rakennettua.

BlogAwards, kuohuviinit.jpg

Ilta alkoi roseesamppanjan merkeissä. Onko suloisempaa näkyä kuin pinkki laatukuohuva. Mikä merkillepantavaa, vieraat saapuivat paikalle jo valmiiksi ihanat, odottavat hymynkareet huulillaan. Kuten lukuisat mikrokeskutelut illan aikana vielä mielikuvaani vahvistivat, tässä illassa oli suoranainen positiivisen energian tihentymä. Hyväntuulisuus kupli sekä laseissa että keskusteluissa. Olisinpa suonut Suomen hallituksen olleen paikalla oppia ottamassa. Elämme sekä ekonomisesti että sosiologisesti lievästi sanottuna haastavia aikoja. Mutta sitä suuremmalla syyllä olisi pidettävä huolta eteenpäin menemisen hengestä. Ilosta ja energiasta, joka on menestyksen moottori. Tämä oli More is More -ajattelun ilmentymä, juhla minun makuuni!

Blogawards, Eleanora & Riikka.jpg

Ja voi sitä syleilyn määrää, minkä illan aikana yleisö toisilleen auliisti jakoi. Suomi lähtisi kiitoon jo pelkästään sillä, että syleilisimme toisiamme enemmän! Tässä olen kaverikuvassa Unelmien Talo & Koti -lehden viehättävän päätoimittaja Riikka Pekkalan kanssa.

BlogAwards, Buffetpöytä.jpg

Tiedän, mitä haluatte tietää seuraavaksi. Mitä tuon tason gaalassa sitten kuohuviinin lisäksi nautittiin? Huikea ja näyttävä buffet oli taattua laatua á la Ruokalähettiläs. Kyseessä on catering-firma, joka painii Suomessa aivan omassa sarjassaan. Ruokalähettiläs tunnetaan paitsi näyttävistä, kukkien koristamista kattauksistaan, myös todella herkullisista tarjoiluistaan. Minun on luonnollisesti pelkästään makeisiin painottuvan ruokavalioni takia vaikea arvioida suolaista puolta, mutta kehuja sateli etenkin lohipastramista ja pulled chickenistä, joka tarjottiin savustetun jogurtin kera!

BlogAwards, Eleanora buffetpöydässä.jpg

Ruokalähettiläs saa sydämessäni aina erityismaininnan myös siksi, että lehdistösihterilläni Frouva Jyväksellä on ollut joskus ammoisina nuoruuden vuosinaan kunnia saada olla kesätöissä tässä firmassa. Hänen kertomansa mukaan missään ei opi niin paljon tapahtumista, juhlista ja ihmisistä, kuin catering-alalla.

BlogAwards, lakritsipannacotta.jpg

Mutta kyllähän minä siitä jälkiruoasta nautin sitten sitäkin enemmän! Nyt täytyy kyllä lähettää kymmenen papukaijamerkkiä tästä huumaavasta lakritsi-sitruunapannacotasta. Kirpeää sitruunaa pinnalla ja pohjalla yön sysimustaa ja sitäkin herkullisempaa lakritsia! Paitsi tämän hetken kuumimpia trendimakuja, lakritsi on todellinen hyvän olon herkku. Myös addiktiivinen..

Blogi_Gaala, samppanjat.jpg

Juhlaväkeä ilahduttivat sponsoreiden tarjoilupisteet. Pol Rémy -kuohuvaa sai myös eksoottisena, mustaherukkageelipallojen (!) höystämänä versiona. Kiintoisaa toki mutta tilasin seuraavan lasillisen ilman geelipalloja. Ja yllätysnumerona tarjottiin visuaalisesti upeasti rakennettu juhlailotulitus! Terveiset näkyivät varmasti kauas vastarannalle!

BlogAwards, Ricky Tic Big Band.jpg

Entäs se illan live-esiintyjä sitten. Tämän timanttisempaa pumppua saa hakemalla hakea! Nimittäin Ricky-Tic Big Band & Julkinen Sana on omassa genressään jotain ennenkuulumattoman hauskaa kuunneltavaa ja seurattavaa. Jos lavalla ovat vierekkäin Tommy Lindgren, Paleface ja Redrama, suupielet ovat kaikilla katossa. Arvostan myös sitä, että bändi esiintyi ensin The Blog Awardseissa ja lähti sitten vasta omalle levynjulkkarikeikalleen! Täytyy sanoa, että tämä sai sulkani todellakin heilumaan tahdissa yy-kaa-koo!

Blogi_Gaala, mersu.jpg

Sponsorit ilahduttivat myös A-lehtien talon ulkopuolella. Olisin voinut ottaa myös tämän mukaani viikonloppuajeluilleni! Mikään ei ole niin ihanaa kuin Saksan autobaanat ja vapaat nopeudet!

Blogi_Gaala_Eleanora ja Satu N..jpg

Gaalan todellisia tähtiä olivat tietysti kaikki palkitut ja tunnustusta saaneet bloggaajat. Haluan tässä yhteydessä onnitella lämpimästi erityisesti parhaaksi ruokablogiksi valittua Kinuskikissaa! Upea saavutus! Huikean illan kaikki palkitut blogit löydät täältä.

Kirsikkana kakussa vielä yksi Red Carpet -poseeraus ihanan ja mielettömän A-lehtien valokuvaaja Satu Nyströmin kanssa. Sadun kanssa on ollut ilo työskennellä myös Baking Instinct -blogikuvien kanssa. Satu vastasi kollegansa Timo Villasen kanssa gaalan taltioinnista.

Lopuksi lentosuukkoni ja ylenpalttiset kiitokseni kaikille gaalaillan järjestelyissä mukana olleille henkilöille ja tahoille!! Teitte syksyn puhutuimman juhlan, joka toivon mukaan saa jatkoa ensi vuonnakin!

Glitterin ja kimalluksen täyttämin terveisin,

Eleanora

Eleanoran gaala-asu:

Sulkairokeesi (Destinystore), Pat Sandlerin vintagemekko, metallivyöt ja Marc by Marc Jacobs -laukku (Amado Second Hand), Pura López -niittiavokkaat (Kenkäfriikki), korut (H&M, Destinystore).

Kaikki Eleanora von Smöörin itse ostamaa yksityisomaisuutta.

Kuvat: Satu Nyström, Timo Villanen