Jäätelö-marenkimalja.JPG

"Ainakin miniatyyrimarenkeja voi kahmaloida suuhunsa vaikka kourallisen kerralla!"

Tässä se on - kauden kiistatta nopein ja helpoin jälkiruoka! Nimittäin joskus tarve herkkuhetkelle tai jälkiruoalle syntyy niin nopeasti, että on oltava likimain lännen nopein selvitäkseen tehtävästä.

Minulla on aina tai ainakin useimmiten marenkeja kätköissäni. Nämä pikkumarengit syntyivät muutamasta ylimääräisestä valkuaisesta ja hienojakoisesta kidesokerista, jota marenkeihin käytän. Tällä kertaa maltoin kerrankin pursottaa marengit todella pieniksi ruusukkeiksi. Minimarengit ovat olleet todellinen hitti kansainvälisillä makeuden markkinoilla. Ja onhan niissä jotain todella suloista. Ainakin miniatyyrimarenkeja voi kahmaloida suuhunsa vaikka kourallisen kerralla!

Mutta tähän jälkiruokaan. Yhdistin minimarengit hyvään jäätelöön ja valloittaviin suomalaisiin vadelmiin. Tällä kertaa jäätelömauksi valikoitui Kolmen Kaverin Jäätelö, mansikka-vaniljajäätelö. Mutta tähän sopii mikä tahansa jäätelömaku, josta juuri SINÄ eniten pidät.

Kokonaisuus on kerrassaan hykerryttävä kollaasi pehmeää ja rapeaa, kirpeän hapokasta ja huikaisevan sokerista! Juuri sellainen vastakohtaisuuksien polkka, joka saa suupielini välittömästi ylöspäin!

Valloittavia jälkiruokahetkiä rakkaat lukijani! Joskus kiire on paras inspiraattori!

Teitä tervehtien,

Eleanora