Kirjan tiiserikuva.jpg

Tiesittekö, että viikon päästä Helsinki muuttuu todelliseksi herkuttelijain keitaaksi! Taste of Helsinki -tapahtumaa vietetään jälleen kerran 11.-14.6. Helsingin Kansalaistorin puistossa, aivan Musiikkitalon, Sanomatalon ja Kiasman kultaisen kolmion vieressä. Tämän urbaanimmaksi ei enää kansallinen suurpiknik voi muuttua! Ratikalla tai metrolla pääset kätevästi kulinarismin hermokeskukseen.

Olen saanut sellaisen käsityksen, että tänä vuonna tapahtumaa kunnioittavat läsnäolollaan todelliset laaturavintelit kuten muun muassa Kaskis, Emo, Bröd, Ragu, Sinne sekä Smakbyn Åland. Kaikille, jotka haikailevat vanhan markka-ajan perään, tapahtuma tarjoaa nostalgisen tuulahduksen. Tapahtuma-alueella nimittäin maksetaan "markoilla".

Odotan erityisesti pääseväni maistamaan Kaskiksen tarjoilemaa herukanlehteä, tuorejuustoa ja maitosuklaata sekä Ragun lakritsivaahtoa, marinoitua fenkolia ja sitruunajäätelöä! Pelkkiin makeisiin tarjoomuksiin minä tietysti keskitynkin!

Taste of Helsinki herättää minussa aivan erityisiä ilon ja jännityksen väristyksiä. Nimittäin nyt ja tässä teille luottamuksella paljastettakoon, että saavun muutaman mielettömän herkullisen leivontaohjeeni kera Electrolux Taste Theatre -lavalle lauantaina 13.6. ja klo 13.00! Tällöin toteutuu suuri unelmani. Saan nimittäin leipoa keskellä kesäistä Helsinkiä! Vieläpä ihastuttavan Teresa Välimäen suloisessa seurassa. En voisi olla onnekkaampi. Tulethan tervehtimään minua! Odotan Sinua makeiden maistiaisten kera!

Kurkkaa Taste of Helsinki -tapahtuman tarkempi aikataulu ja ohjelma täältä

Makein terveisin,

Eleanora

ps. Ei voisi päivä olla parempi. Samaisena lauantaina vietetään Ruotsin prinssin Carl Philipin ja hänen morsiamensa Sofian kuninkaallisia häitä Tukholmassa. Kopteri on jo tilattu, jotta pääsen osallistumaan häiden iltajuhlaan..

Leivokset lattialla, fiiliskuva.jpg

Kuvat: Laura Riihelä