Borssikeittopostauksen yhteydessä mainitsin, kuinka monilla eri versioilla sitä näkee valmistettavan. Toinen vastaavanlainen ruoka on stroganoff, mistä on olemassa vaikka minkälaisia ohjeita.

Borssikeittopostauksen yhteydessä mainitsin, kuinka monilla eri versioilla sitä näkee valmistettavan. Toinen vastaavanlainen ruoka on stroganoff, mistä on olemassa vaikka minkälaisia ohjeita. Alkuperäisessä venäläisessa ohjeessa ei taida olla muuta kuin naudanlihaa, sipulia ja smetanaa, vain suolaa ja pippuria mausteena. Meillä kyseinen ruoka valmistettiin lapsuudessa hirvenlihasta ja se maustettiin tomaattisoseella ja maustekurkkukuutioilla. Minulle stroganoff ei ole stroganoff ilman tomaattia ja maustekurkkua.

Tämänkertainen kokkauskokeilu, tuoretomaattistroganoff, syntyi Atrian Kulinaari tuotesarjan pihvinaudan paistisuikaleista, tuoreista tomaateista, sipulista, tomaattipyreestä ja maustekurkkukuutioista. Koska ohjeesta löytyi sekä tomaattia että maustekurkkua, oli taattua, että annos hupeni lautaseltani melko nopeasti! Valmiita suikaleita käyttämällä varmistaa sen, että ruoka ei ota kypsyäkseen kuin tunnin verran, joten stroganoffin valmistaminen käy kätevästi myös arki-iltana.