Nyt joulun alla motivaatio ruoanlaittoon lähenee nollaa, kun muut kiireet tuntuvat vievän voiton keittiössä puuhailulta. Eikä ruokabloggaria helpota valon puute, mikä auttaisi saamaan parempia kuvia.

Nyt joulun alla motivaatio ruoanlaittoon lähenee nollaa, kun muut kiireet tuntuvat vievän voiton keittiössä puuhailulta. Eikä ruokabloggaria helpota valon puute, mikä auttaisi saamaan parempia kuvia. Maha olisi silti hyvä täyttää jollakin muulla kuin voileivillä ja jogurtilla, ja sen takia jääkaapistani löytyy oikeastaan aina kananmunia. Niistä saa kiireisimpinäkin hetkinä vaivattomasti hyvää ja täyttävää ruokaa. Viikonlopun jäljiltä jää yleensä yli jos jonkinlaisia pieniä nökkösiä, mitä on sitten hyvä upottaa alkuviikon munakkaaseen. Suosikkini on pinaatti-fetamunakas.

Nälkä pysyy pitkään poissa jo pelkällä munakkaalla ilman lisämausteita, mutta entistä paremmin, kun munakkaaseen lisää jotain lihaa. Tällä kertaa alkuperäisen ohjeen meetvurstin syrjäytti Atrian mustapippurihärkä. Ohjetta ei tarvitse niin orjallisesti noudattaa; leikkele kuin leikkele käy, perunankin voi korvata esimerkiksi keitetyillä kasviksilla…