Tein meksikolaista jauhelihasalaattia siskoni kanssa, itse asiassa jo ties kuinka monetta kertaa. Salaatista on muodostunut jonkinlainen perinneruoka siskoni vieraillessa Helsingissä – makumaailma on meidän molempien mieleen

Tein meksikolaista salaattia siskoni kanssa, itse asiassa jo ties kuinka monetta kertaa. Salaatista on muodostunut jonkinlainen perinneruoka siskoni vieraillessa Helsingissä – makumaailma on meidän molempien mieleen. Salaatti on oikeastaan tortilla ilman tortillalettua eli nämä tortillat ovat karppaajankin mieleen ;) Joskaan me emme valmistaneet salaattia mainitusta syystä vaan ihan maukkaan iltapalan takia.

Salaattiin löytyy Maku-lehdeltä ohje nimeltä meksikolainen jauhelihasalaatti, mutta koska vannomme siskoni kanssa oman ohjeemme nimeen, niin muokkasin valmista ohjetta siihen sopivaksi. Salaatissamme oli jääsalaattia, tacomausteella maustettua Atrian Kulinaari pihvinaudan jauhelihaa (mikä sopii muuten salaattiin erinomaisesti, koska se on jauhettu hienommaksi kuin tavallinen jauheliha), kurkkua, tomaattia, paprikaa, maissia, avokadoa, maissilastuja, salsaa ja vielä kaiken kruununa turkkilaista jogurttia. Turkkilainen jogurtti ollaan joskus korvattu ranskankermalla ja jos oikein hifistellään, niin sitten tehdään avokadoista guacamolea. Slurps!