Itämaiset maut ovat itselleni suhteellisen vieraita, enemmän kallistun mieltymyksissäni Etelä-Euroopan makumaailman puoleen (risotot & pastat = nam).

Itämaiset maut ovat itselleni suhteellisen vieraita, enemmän kallistun mieltymyksissäni Etelä-Euroopan makumaailman puoleen (risotot & pastat = nam). Joskus on kuitenkin tervettä hypätä omalta mukavuusalueelta pois ja kokeilla jotain itselle uutta ja ihmeellistä. Vasta sen jälkeen uskon, pidänkö jostain vai en. Ennakkoluulot siis sikseen ja rohkeasti uusia makuja kohti- kaikki te muutkin kuin minä! Tällä kertaa ruokakokeiluna oli thaimaalainen lihasalaatti, mikä yllätti positiivisesti lempeän tulisella maullaan. Jos minusta ei ihan itämäisen ruoan fania tämän ruoan myötä tullutkaan, niin olen luonut taas vähän parempaa tuttavuutta kyseiseen suuntaan ;) Hiljaa hyvä tulee.

Lihasalaatissa kokeilin lihana Atrian Kulinaari tuotesarjan pihvinaudan sisäpaistiviipaleita. Paistoin ne kevyesti pannulla, maustoin suolalla ja pippurilla. Kokeilun jälkeen suosittelen tuotetta enemmän kääryleruokiin, kuten tähän käärylepata all-in-oneen. Salaattiin valitsisin jonkun herkullisen leikkeleen, tai jos minulla olisi aikaa, valmistaisin siihen paahtopaistia. Salaattiin tuleva kastike on tosi herkullista, toimisi varmasti salaatissa kuin salaatissa, mihin kaivataan tuulahdus Thaimaasta.

Viikonloppuja!