Pitkästä aikaa olisi luvassa oikein viimeisen päälle arkiruokaa, nimittäin jauhelihakeittoa. Keitto on keveä vaihtoehto alkuviikkoon viikonlopun herkuttelujen jälkeen.

Pitkästä aikaa olisi luvassa oikein viimeisen päälle arkiruokaa, nimittäin "punaista" jauhelihakeittoa. Keitto on keveä vaihtoehto alkuviikkoon viikonlopun herkuttelujen jälkeen. Itselläni tämä ruoka toimi tosin pehmeänä laskuna terveellisempään arkeen jo sunnuntai-iltapäivänä. Mutta ettei elämä kävisi liian ankeaksi ja terveelliseksi, niin tarjosin keiton kanssa patongin paloja, jotka kuorrutin rasvaisella juustolla ;) Äitini teki kyseisiä herkkupaloja joskus sienikeiton kaveriksi, joten tapa tarjota leipäsiä keiton kaverina on säilynyt myös omassa keittiössäni.

Keittoon tuovat omat lisämausteensa tomaatti ja perunan sijasta pasta. Keitto valmistui esivalmisteluineen noin 20 minuutissa, joten keiton teko käy melkeinpä näppärämmin kuin pakastepizzan lämmittäminen uunissa! Jauhelihaksi käy liha kuin liha, omassa keitossani maistui Atrian Kulinaari pihvinaudan jauheliha.