Vuoden viimeinen viikko, tai oikeastaan lähes jo 10 päivää, on hujahtanut vauhdilla.

Matkamme alkutaipaletta varjosti apukokin sairastuminen, mutta onneksi saimme hänelle lääkettä nopeasti ja muutaman päivän jälkeen hän oli kovaa vauhtia paranemassa. Meidän "onneksemme" sairastelupäivät sattuivat pahimmille sadepäiville, saimme olla siis sadetta piilossa asunnolla ja koska New Yorkista saa tilattua helposti ruokaa kotiin, emme myöskään nähneet nälkää.

New York 20141.jpg

Ensimmäisenä päivänä, ennen apukokin sairastumista, ehdimme kuljeskella Brooklynissä ja tutkia mitä kaikkea sieltä löytyykään. Asuntomme sijaitsi tällä reissulla Williamsburgissa joka oli nappivalinta. Brooklynissä on myös aivan mieletöntä katutaidetta, jonka takia siellä seikkailu on erityisen mielenkiintoista. Brooklyniin rakastuin jo viime vuonna kun asuimme joulureissulla Bushwickissä. Kävimme vanhoilla kulmilla myös tällä kertaa, koska siellä sijaitsee parhaat aamiaisannokset tekevä kahvila. 

Jouluviikolla ehdimme myös ostamaan uudet kamerat, käymään Rockefeller Plazan joulukuusen luona, kävelemässä auringon paistaessa Central Parkissa.. ja syömään joka välissä hyvin. Ai että miten me olemmekaan syöneet tällä reissulla!

New York 2014_2.jpg

Olemme reilussa viikossa ehtineet mm. Chinatowniin, Little Italyyn, Sohoon, Nohoon, East Villageen, West Villageen, Hell's Kitcheniin ja Harlemiin. Tällä reissulla saimme myös käsiimme Shake Shackin hampurilaiset! 

On ollut upea reissu, New York on mielenkiintoinen kaupunki ja valtavan suuri. Täällä on todella jokaiselle jotakin eikä ihanat ravintolat lopu kesken. 

Me virittäydymme tänään vuodenvaihteen tunnelmiin venäläisessä kylpylässä, jossa apukokki käy lunastamassa joululahjaksi saamansa kuumakivihieronnan. Itse ajattelin lojua kylpylän loungessa siemailemassa mehuja ja maistelemassa pelmenejä. 

Ihanaa tiistaita kaikille! muistakaa käydä myös kurkkaamassa edellisen postauksen herkkuvinkit huomisillalle.