Kaupallinen kampanja / yhteistyössä Sydänliitto

sydanravintola_kyltti_1700x297_1 (1) (1) (1).jpg

Pääsen tässä postauksessa vihdoin jakamaan teille lisätietoa uusimmasta yhteistyökampanjasta, joka toteutetaan yhteistyössä Sydänmerkin ja tarkemmin Sydänliiton kanssa. 

Tämä projekti on aiheuttanut hykertelyä ja nipistelyä vatsanpohjassa. Pääsen nimittäin perustamaan omaa ravintolaa yhteistyössä Sydänmerkin ja kolmen bloggaajakollegan kanssa. Jihuu!

Olen usein saanut kyselyitä, miksi en perusta omaa ravintolaa Ravintolapäivään ja olenkin aina vastannut olevani siihen liian laiska, syön mieluummin muiden tekemiä ruokia kuin perustaisin oman ravintolan, se kun on aikamoinen projekti. Tämän mahdollisuuden tullessa vastaan, en kuitenkaan epäröinyt hetkeäkään. Olen todella innoissani että pääsen osallistumaan vihdoin ja viimein Ravintolapäivään ja mukana matkassa ovat ihanat Maku.fi-kollegat Antti ja Mika Perinneruokaa Prkl-blogista, huisin viihdyttävä Nata White Trash Disease-blogista sekä Sydänmerkki

Kerroin tietenkin heti apukokille uudesta projektista ja hän tuumasi, että mitä aion oikein kokata kun eikös Sydänmerkillä ole aika suppeasti tuotteita? itse olin jo asiaa tutkinut (ja tuotteiden määrästä hämmästynyt) ja valistinkin apukokkia, että Sydänmerkillä on yli 1000 erilaista tuotetta lähes jokaisessa tuoteryhmässä. Eiköhän niistä nyt jotain saisi aikaiseksi..

Sydänmerkki on varmasti tuttu monelle, tuotteita kun on kaupoissa aikamoinen määrä. Itselleni sydänystävälliset valinnat tulivat tutuiksi jokunen vuosi sitten kun minulla todettiin korkeat kolesteroliarvot. Siinä hötäkässä joutuikin hieman pohtimaan, että mitä suuhunsa pistäisi, mutta en kuitenkaan halunnut tinkiä ruoan mausta. Onneksi ei lopulta tarvinnutkaan ja löysin kultaisen keskitien ja olenkin jo pidemmän aikaa saanut pidettyä arvoni kurissa. Blogianikin lukiessa voinee päätellä, että en tosiaan ole joutunut tinkimään ruoan mausta tai laadusta. 

Sydänmerkitty tuote ei siis tarkoita sitä, että se olisi suolatonta, rasvatonta ja mautonta vaan sitä, että kyseinen tuote on terveellisempi valinta omassa kategoriassaan. Eli esimerkiksi pastapaketin kyljessä oleva Sydänmerkki kertoo, että pasta on kuitupitoisempi valinta. Meillä syödään esimerkiksi pääasiassa tummia täysjyväpastoja ja välillä herkuttelemme artesaanipastoilla.  

Sydänmerkki tekee siis palveluksen kaupassakävijälle, koska se takaa kaupan hyllyjen välissä ihmettelevälle ostajalle helposti vaihtoehdon valita terveellisempi raaka-aine tai tuote kaupan hyllyltä ilman, että tarvitsee viettää ylimääräistä aikaa tuoteselosteita lukien. Itsehän tykkään kuljeskella kaupassa hyllyjen välissä ja tutkia uusia tuotteita, mutta esimerkiksi apukokin kaltaiselle kaupassakävijälle, joka haluaa vaan nopeasti kaiken kärryihin ja heti ulos, on Sydänmerkki helppo tapa tehdä terveellisempiä valintoja ruokakaupassa. Sydänmerkki sopii kaikille ja sydänmerkittyjä tuotteita on helppo käyttää oman ruokavalion osana. 

Sydänmerkiltä ilmestyi tänä vuonna Sydänruokaa-kirja, jonka sain tavatessani Sydänliiton edustajat. Olin vaikuttunut kirjan kivoista ja maukkaista resepteistä sekä upeista kuvista. Suosittelen tutustumaan!

Syda݈nmerkki_originaali_CMYK (1).jpg

 

Kutsunkin nyt innosta puhkuen ja vähän ylpeänäkin kaikki teidät ihanat sieltä ruudun takaa herkuttelemaan kanssamme 16.5.2015 järjestettävään Ravintolapäivään. 

Sydänravintola sijaitsee Kaivopuiston Kompassitorilla ja ravintolamme on avoinna klo 12 alkaen, niin kauan kuin ruokaa riittää. Päivän teemana on matkustaa maailman ympäri Sydänmerkin matkassa.

Ravintolallamme on oma Facebook-sivu, sieltä löydät lisää tietoa mihin ravintolan annosten myynnistä saadut tuotot käytetään, mitä tuotteita ravintolassa käytetään ja muuta mukavaa. Ensi lauantaina ruokailijoita viihdyttää myös Teppo Tuomisto Johnny Got It Wrong- bändistä, eli ruokaa voi vallan mainiosti sulatella ottamalla pari tanssiaskelta ravintolan edustalla. 

Nähdäänhän ensi lauantaina Kaivopuistossa?

A3-Astandi.jpg