Apua ja hui. En tiedä miten päin tässä olisi kun on uutisten kertomisen aika. 

Fiilis on aikalailla tämä: 

asennemedia-joulukuu-hires-8516.jpg

Kuva: Sami Jämsèn

Eli jännittää, innostuttaa, haikeus ottaa otetta... on sellainen pirskahteleva olo kuin aina ennen suuria muutoksia

Yritän tässä siis kertoa että blogi siirtyy takaisin vanhaan osoitteeseen 1. helmikuuta alkaen ja liittyy samalla Asennemedian hienoon porukkaan!

Kiitos ihanille Makulaisille joiden kanssa bloggailin 1,5 vuoden ajan. Paljon upeaa ja ihanaa on mahtunut tähän puolitoistavuotiseen, välillä kun katson taaksepäin en voi uskoa että pääsin kokemaan ja tekemään niin upeita juttuja niin lyhyessä ajassa. 

asennemedia-joulukuu-lowres-8496.jpg

Kuva: Sami Jämsén

Kyllä hymyilyttää, niin että poskia kiristää (taitaa olla myös ensimmäinen kerta kun blogissa on allekirjoittaneen naamakuvia näinkin monta!)

Jännityksellä odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan vanhassa osoitteessa, mutta uuden blogitiimin kanssa. Olen hurjan innoissani Asennemedian porukkaan liittymisestä ja siellä odottavista ihanista tyypeistä. Olen onnekas kun pääsen siirtymään hienosta blogikodista toiseen hienoon blogikotiin! 

Uskon vahvasti että elämässä pitää välillä pelata varman päälle, mutta samalla yrittää löytää intoa heittäytyä uuteen. Sen teen nytkin. 

Toivottavasti löydätte takaisin uuteen (vanhaan) blogiosoitteeseen, muistuttelen aiheesta vielä ennen muuttopäivää. Olisi ihanaa nähdä teitä sieltä ruudun takaa myös siellä.

Vajaan kuukauden verran kirjoittelen vielä siis täällä Maku.fi:ssä vanhaan malliin, lupaan että tammikuussa ei kiristetä vyötä liikaa joulun ja vuodenvaihteen herkkujen takia vaan nautitaan elämästä suupala kerrallaan.

Aivan mahtavaa uutta vuotta kaikille! olkoon tämä vuosi yhtä hieno ja täynnä uusia seikkailuja kuin edellinen.