Minulla oli tämän viikon torstaina aivan ihana aamu. Minut oli kutsuttu Electroluxin showroomille Kalasatamaan tutustumaan ennakkoon vuoden odotetuimmen ruokafestivaalin, Taste of Helsinki 2015-tapahtuman herkkuihin. Oioi! ruokabloggaajan ja ruokafanaatikon unelma. 

Taste_Of_Helsinki_Launch_2015-1.jpg

Kuva: Taste of Helsinki

Olen käynyt herkuttelemassa Kansalaistorilla jo kahtena vuonna, voit käydä lukemassa aiempien vuosien herkuista vanhan blogin puolelta: 

Taste of Helsinki 2014

Taste of Helsinki 2013

Voisi se aamu tosiaan pöllömminkin alkaa kuin shampanjalla..

Taste of Helsinki 2015 (1 of 7).jpg

Taste of Helsinki 2015 (2 of 7).jpg

Tilaisuudessa julkistettiin tämän vuoden ravintolat, aikamoinen kattaus, pakko sanoa. Vaikka menut ovatkin vielä salaisuus, pääsimme iskemään haarukkamme mm. ravintola Brödin, Sinnen ja Ragun festivaaliherkkuihin. Mmmm!

Taste of Helsinki 2015 (3 of 7).jpg

Taste of Helsinki 2015 (5 of 7).jpg

Taste of Helsinki 2015 (6 of 7).jpg

Taste of Helsinki ravintolat 2015: 

Bertha

Bröd

Gastrobar Emo

Hoshito

Kaskis

Pastor

Ragu

Matti Jämsenin pop up- ravintola

Sinne

Smakbyn

Taste of Helsinki 2015 (7 of 7).jpg

Osa ravintoloista on minulle entuudestaan tuttuja, osassa en ole ehtinyt / päässyt vielä käymään. Taste of Helsingin yksi parhaista puolista on juuri se, että samana päivänä pääsee kokemaan monta eri ravintolaa ja makuelämystä. 

Ilmoittauduin myös pressitilaisuuden jälkeen pidettävään Chef's Secret-kokkaussessioon, joka on myös Taste of Helsingin ohjelmanumero. Jos kokkaaminen huippukokkien opastuksella kiinnostaa, suosittelen tätä ohjelmanumeroa lämpimästi. Me kokkailimme blogikaveri Jonnan kanssa aivan ihanaa kylmää kurkkukeittoa ja jokirapusalaattia. 

Taste of Helsinki 2015 (8 of 8).jpg

Kannattaa klikkailla itsensä tykkäämään myös Taste of Helsingin Facebook-sivuista, tapahtuma löytyy myös Instagramista

Kaikki mitä sinun tulee tietää festivaalista, mm. aukioloajat, löydät tapahtuman omilta sivuilta. Vinkkinä myös, että ennakkoliput ovat jo myynnissä. Minä nappasin jo omani, toivottavasti nähdään Kansalaistorilla kesäkuussa!