Apua, taas otsikkoon eksyi sana syys/syksy! olen pahoillani, elän jo kovin vahvasti syksyssä vaikka tällä viikolle onkin luvattu taas kesäisiä säitä. 

Sateen rummutellessa ikkunalautoihin tuntuu kuitenkin mukavalta vetää villasukat ja apukokin verkkarit jalkaan, ottaa käteen syksyn makuinen smoothie ja kirjoitella teille. 

Apukokki on smoothiefani, minä myös, mutta tavattoman laiska niitä kotioloissa tekemään. Nyt olivat kuitenkin kaikki avaruuden tähdet oikeilla kohdillaan. Ensin huomasin Liemessä-blogin puolukkasmoothien, sitten apukokki toivoi taas smoothieita pitkästä aikaa. Niinpä minä hurautin meille ihanat syksyiset smoothiet!

Ikivanha blenderini jaksoi vielä surrata nämä vaikka se on levännyt kaapin perukoilla jo kuukausia käyttämättömänä. Tätä smoothieta on tehty jo kaksi päivää putkeen (eilen sillä tasapainotettiin aamiaista, jolla tarjoiltiin myös pullaa!), joten takaan että hyvää on. Ehkä tästä smoothiesta on myös avuksi syysflunssien taltuttamisessa, niitä tuntuu nyt olevan joka toisella. 

mustikka-puolukkasmoothie.jpg

mustikka-puolukkasmoothie-2.jpg

Mahtavaa alkanutta viikkoa!