Sain edelliseen linssi-pekonipatapostaukseen toiveen, että kertoisin ulkomaisista lemppariruokablogeistani. Ajatuksesta innostuneena ajattelin että kokoan aiheesta oman postauksen! olisi myös hauska tietää lukeeko joku samoja ja mitä blogivinkkejä sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy. 

Olen aikamoinen blogiaddikti, minulla on Bloglovinissa varmaankin 150 blogia joita seuraan ja hyvin laidasta laitaan. Työmatkat bussilla menevät sutjakkaasti bloega lukiessa. Lisäksi tilaan joidenkin blogien päivitykset sähköpostilla ja seuraan kotimaisia blogeja myös Lilyssä, jossa itsekin aloitin bloggaamisen kolme vuotta sitten. 

Ensimmäinen ulkomaalainen ruokablogi, jota aloin seuraamaan jo vuonna 2009 oli Kath Eats Real Food, blogista sai todella paljon uusia ideoita keittiöön ja tämä oli yksi ensimmäisistä blogeista mistä luin lehtikaalista

The Green Kitchen Stories-blogi on ollut lukulistalla jo ainakin vuoden, olen myös ladannut heidän applikaationsa iPadilleni ja selannut sieltä herkullisia reseptejä ja todella kauniita kuvia. Kesällä tein blogin reseptillä taivaallisen hyvää raparperilimonadia. Sitä on muuten saatava ensi kesänä uudelleen.

Raparperilimonadi.jpg

A House in the Hills-blogissa kirjoitellaan paljon muustakin kuin ruoasta, olen innostunut lukemaan heidän muidenkin kategorioiden postauksiaan jo yli vuoden ajan. Kauniit kuvat, näppärät ja simppelit reseptit vetävät puoleensa, esimerkiksi vanhasta blogista tähän nykyiseen blogiin siirretty kesäkurpitsapasta on kyseisestä blogista. 

Löysin viime vuoden syksyllä Love & Olive Oil- blogin jonka nimi sai minut ensimmäiseksi kiinnostumaan blogista (rakastan oliiviöljyä!). Tämä oli myös yksi syy miksi kiinnostuin jonkin suomalaisen ruokablogin kautta Love and Lemons-blogista, eihän blogi jonka nimessä on sana sitruuna, voi olla huono! Love and Lemons osoittautui myös yhdeksi suurimmista inspiraationkohteistani, odotan suurella innolla aina sähköpostiin tupsahtavia postauksia ja olenkin saanut niistä valtavasti inspiraatiota ja ideoita omaan keittiöön.

Kanatacot.jpg

En ole vegaani tai kasvissyöjä enkä noudata muutenkaan mitään erityistä ruokavaliota, mutta minusta on todella kiva lueskella Oh She Glows-blogia. Blogissa on kauniit kuvat ja herkullisia reseptejä, joista voi sitten tuunata mieleisensä (eli lisätä juustoa...). 

Sprouted Kitchenin reseptistä olenkin kirjoitellut täällä nykyisessä blogissa,ihan vähän aikaa sitten kun postasin äidille tehdyt kasvisenchiladat ja kyseinen blogi onkin ollut lukulistalla jo pidempään. 

Kasvisenchiladat.JPG

Lemons & Basil- blogista tykkään hurjasti myös ja heidän sähköpostipäivitykset ovat myös todella odotettuja. Jaa.. onkohan minulla joku sitruunafetissi? on!

Erään ystävän vinkkinä löysin A Beautiful Mess-blogin, jossa on myös muuta kuin vain reseptejä. Tein mm. isälle heidän reseptiään suomalaisemmaksi tuunaten, tomaatti-tuorejuustoneppareita

Tomaattinepparit.jpg

Lisäksi käyn säännöllisesti Tastespotting ja Foodgawker-sivustoilla hakemassa inspiraatiota ja etsimässä uusia blogeja seurattavaksi. 

Oliko listallani tuttuja ruokablogeja? mitä ulkomaisia ruokablogeja seuraatte?