Jatketaan tälläkin viikolla kananmunaherkuilla aamupalapöydässä, oletteko jo lukeneet munakasmuffinsseista? Tykkään viikonloppuisin syödä kananmunia, koska syön niitä harvemmin arkena. Kananmuna on loistava raaka-aine, siitä saa aikaiseksi vaikka mitä ihania herkkuja.

IMG_7005.JPG

Vietin isänpäivänaamua itsekseni kotona apukokin ollessa mökillä ja päätin tehdä itselleni pikaisen aamiaisen, eli scrambled eggs. Mahtavat lisukkeet löysivät tiensä lautaselle hetken mielijohteesta, minun teki heti aamusta mieli avokadoa ja fetaa. 

Minulla ei vielä täällä uuden blogin puolella ole montaa aamiaisreseptiä, mutta vanhasta blogista niitä löytyy aika kiva määrä. Viikonloppuaamiaiset ovat kyllä yksi viikon kohokohdista, minusta on ihanaa herätä rauhassa ja tehdä iso, maittava aamiainen minulle ja apukokille. Usein emme viikonloppuisin syö lounasta lainakaan kun aamiainen on ollut niin iso ja jaksamme hyvin pienellä välipalalla illallisaikaan saakka. 

Tällä annoksella ja apukokin tekemällä sydänpannukakulla jaksoin valmistella isänpäiväaterian. Isälle tein mm. härkätatakia

Mikä on sinun lempireseptisi kananmunasta tai aamiaissuosikkisi viikonloppuisin?