Oi, minulla on teille jaettavana erinomainen ravintolavinkki! syötkö mielelläsi lähi-idän herkkuja? hummusta, tabboulehia, falafelejä..? jos kyllä, suosittelen piipahtamaan Levantissa. Levant on muutama viikko sitten Bulevardille avattu pienenpieni ravintola, jonne suunnistimme isäni kanssa tällä viikolla lounaalle. 

P2042029.JPG

Mikä löytö! 

Saimme aika nopeasti pöydän vaikka paikka oli täysi (koko ravintolassa on neljä pöytää) ja ryhdyimme pohtimaan mitä söisimme. Levantin tiski notkui ihania herkkuja, mm. itsemarinoituja paprikoita, marinoitua punasipulia, marinoituja punajuuria, hummusta, tabboulehia, chilejä, tahnoja.. ystävällinen mieshenkilö, joka meitä palveli, kertoi innolla kaikista herkuista mitä heillä oli ja saimme vielä reseptitkin muutamiin herkkuihin samalla. 

 

P2042037.JPG

Valitsimme tällä kertaa salaatit, minä falafelsalaatin ja isä vuohenjuustosalaatin. Seurasimme silmät tarkkoina mitä kaikkea lautasillemme laitettiin. 

P2042041.JPG

P2042042.JPG

Huhheijaa, kuvat varmasti kertovat enemmän kuin tuhat sanaa? salaatit olivat todella herkullisia. Tuoreet raaka-aineet, sopivan kirpeä sitruuna-minttumehu ja erinomainen palvelu tekivät lounaastamme aivan ihanan. Seura oli tietenkin parasta mahdollista. 

Olen jo sopinut seuraavat lounastreffit Levantiin ensi viikolle, silloin aion testata ravintolan meze-lautasen.. jos maltan olla ottamatta falafelsalaatin uudelleen. 

Suosittelen!

Levant

Bulevardi 15

Helsinki

ps. Ravintolasta saa myös catering-palveluita, lisää tietoa täällä.