Tiesittekö, että Helsingissä voi joskus tuntea olevansa New Yorkissa? itse en tätä tiennyt ennen kuin kävin apukokin kanssa brunssilla viime lauantaina Hello Darlingissa.

New York-ikävä on viime aikoina ollut akuutti, viime ja toissavuonna tähän aikaan meillä oli jo lentoliput taskussa ja air bnb-asunnot varattuna yhteen lempikaupunkiini. Monen asian summana emme tänä vuonna lähde jouluna reissuun lainkaan vaan teemme joulua kotona. Ei hassumpaa sekään, olen jo hieman hurahtanut! ensimmäiset joulukoristeet ovat jo esillä ja esimmäiset joulutortut paistettu. Aikamoinen meininki ihmisellä, jota kutsuttiin ennen nimellä joulumörkö

Mutta niin, se New York. Pieni pala samaa tunnelmaa löytyy nykyään Iso-Roobertinkadun eräältä sisäpihalta. Minimaalisen kokoinen ravintola/kahvila on hieman piilossa, mutta sitäkin ihanampi löytö. Syyskuussa avattu eatery on aivan ihana, ihan jo astioista alkaen. 

Hello Darling Eatery.jpg

Hello Darling Eatery-4.jpg

Brunssia tarjoillaan kello 10 ja 15 välillä. Tarjolla on brunssilautasia, joihin kuuluu mm. tuorepuristettu mehu (viime lauantaina appelsiini-porkkanamehu), smoothie annos rahkaa ja granolaa tai chiavanukas. 

All Day Breakfast- lautaset ovat kaikki n. 19-21 euroa ja vaikka hinta tuntui aluksi aika huimalta, voin kertoa että ateria oli jokaisen euron arvoinen ja vatsan saa todella täyteen. 

Otimme apukokin kanssa eri lautaset, jotta pääsisimme maistelemaan mahdollisimman monia herkkuja. Apukokin Poached Eggs-annos oli upea ja se katosikin parempiin suihin aika nopeasti.

Hello Darling Eatery-2.jpg

Oma Pulled Pork-annokseni oli todella herkullinen, ihastuin erityisesti srirachamunakokkeliin ja raikkaaseen lisukesalaattiin. 

Hello Darling Eatery-3.jpg

Olimme niin ähkyssä aterian lopuksi, että emme jaksaneet enää jälkiruokia - se on jo aikamoista! 

Paikassa ei tosiaan montaa pöytää ole ja vaikka oma varauksemme oli kadonnut bittiavaruuteen, järjesti ihana henkilökunta meille pöydän muutamassa minuutissa. Hello Darlingissa kävi aikamoinen sutina lauantaina keskipäivällä, joten suosittelen varaamaan pöydän. 

Hello Darling Eatery-5.jpg

Hello Darling Eatery-6.jpg

Hello Darling

Iso-Roobertinkatu 3-5

00120 Helsinki

Aukioloajat